Fish n Dish

Soort Restaurants
Naam Fish n Dish
Straat Zwanenstraat 22
Postcode 6811DD
Plaats Arnhem
Telefoon 06 14996763
Fax
Email info@fishndish.nl
Informatie Een tijdje geleden zag ik dat er naast Toko Rasasari een nieuwe restaurantje geopend was, Fish 'n Dish. Ik dacht meteen aan Fish 'n Chips en ja, dat hebben ze ook.

Vanmiddag, na een aktieve ochtend met de Jail 2 Jail run, trakteren we onszelf op een lunch bij Fish 'n Dish, bedoeling is gewoon Fish 'n Chips te gaan eten.

Het blijkt een erg klein restaurantje te zijn met een kleine, vaak wisselende, kaart, vast item is de Fish 'n Chips. Je zit eigenlijk in de keuken, wat ik zelf erg leuk vind. Je ziet wat er gemaakt wordt.

Vandaag stond er verder nog op de kaart: oesters met een dressing, coquilles, tonijn carpaccio, soep met oesters.

Wij gingen dus voor de Fish 'n Chips en het was geen probleem om voor Rosalie een kleine portie te krijgen. De frieten met de handgesneden en de vis pas na bestelling gesneden en 'gepaneerd'. Wat zilveruitjes en augurkjes erbij en een flinke lepel huisgemaakte ravigottesaus. Beste Fish 'n Chips ooit, in ieder geval de vis (de friet uit dat Australische tentje in Apollo Bay was beter ;-)). De vis was echt super, dun laagje deeg dat heerlijk krokant was. De frieten lekker dik en super met de ravigottesaus. Rosalie smulde er ook goed van.

Na het eten stelde ik nog wat vragen over de rest van de kaart en het blijken kleine gerechten te zijn, tussen een voor- en hoofdgerecht in qua grootte. Het is dus een klein tentje dat ook voor de lunch open is, maar niet met een broodje.

Het lijkt me een leuke formule en we gaan zeker terug nadat Uk2 geboren is en Alice weer ook de rauwe dingen mag.

Toppertje en grote aanwinst voor Arnhem!!
Social
 
Door Marco
Datum In 15-5-2010
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE