aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Eeterij het Verschil | |
Straat | Kerkstraat 42 | |
Postcode | 5211KG | |
Plaats | Den Bosch | |
Telefoon | 0736142952 | |
Fax | 0736125663 | |
info@eeterijverschil.nl | ||
Informatie | Woensdag 17 oktober hadden we eindelijk ons etentje gepland om mijn ouders te bedanken voor het terras.
Het is een klein restaurant waar ik al erg vaak langs ben gelopen en wilde er al een tijd een keer gaan eten. Het is zeg maar een luxe eetcafe. De kaart is vrij uitgebreid en er zijn ook verschillende menus waaronder verschillend samengestelde surprise menus. Wij gaan gewoon voor een a la carte maaltijd. Als voorgerecht nemen Alice en ik de combinatie salade van 4 voorgerechten, deze bestaat uit: Carpaccio, pate met mango, rivierkreeftjes salade en een salade van geitenkaas met honing en noten. Het is allemaal okay, maar niets bijzonders. Het is wel wat te koud naar mijn smaak. Dit is een ruim voorgerecht! Mijn moeder had de uiensoep die haar goed bevalt en zij is kritisch wat soepen betreft ;-), mijn vader heeft de carpaccio en ook die bevalt goed (wel ook deze wat te koud). Als hoofdgerecht was ik erg aan het twijfelen tussen de special (Entrecote met truffelsaus) of de zwaardvis met tomatensaus. Ik ga voor de zwaardvis omdat Alice en Siena al voor de entrecote gaan en dan proef ik wel van hun. Jammer genoeg is de zwaardvis wat te lang gebakken en wordt deze wat droog, ik had ook het idee dat de vis niet zo vers was. Het smaakte wel maar was dus niet super. De entrecote met truffelsaus en wel een succes, mijn moeder vraagt nog om wat extra truffelsaus en dat is geen probleem. De saus is erg lekker alleen kan ik er niet veel truffel in proeven. Mijn vader heeft de mosselen met verschillende sauzen en is er erg tevreden over. Als garnituur krijgen we frites en een kleine salade. De hoeveelheid is ruim voldoende. Als nagerecht nemen Alice en ik nog iets. Voor mij het hazelnootijs met kletskoppen, een erg groot nagerecht met lekkere kletskoppen. Alice neemt de combinatie van 4 nagerechten ook dit is erg groot! Al met al best goed gegeten, redelijke prijs kwaliteit zou ik zeggen, al zijn er betere restaurants in Den Bosch |
|
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 22-10-2007 | |
Fotos |