Eeterij het Verschil

Soort Restaurants
Naam Eeterij het Verschil
Straat Kerkstraat 42
Postcode 5211KG
Plaats Den Bosch
Telefoon 0736142952
Fax 0736125663
Email info@eeterijverschil.nl
Informatie Woensdag 17 oktober hadden we eindelijk ons etentje gepland om mijn ouders te bedanken voor het terras.

Het is een klein restaurant waar ik al erg vaak langs ben gelopen en wilde er al een tijd een keer gaan eten. Het is zeg maar een luxe eetcafe.

De kaart is vrij uitgebreid en er zijn ook verschillende menus waaronder verschillend samengestelde surprise menus. Wij gaan gewoon voor een a la carte maaltijd.

Als voorgerecht nemen Alice en ik de combinatie salade van 4 voorgerechten, deze bestaat uit: Carpaccio, pate met mango, rivierkreeftjes salade en een salade van geitenkaas met honing en noten. Het is allemaal okay, maar niets bijzonders. Het is wel wat te koud naar mijn smaak. Dit is een ruim voorgerecht!

Mijn moeder had de uiensoep die haar goed bevalt en zij is kritisch wat soepen betreft ;-), mijn vader heeft de carpaccio en ook die bevalt goed (wel ook deze wat te koud).

Als hoofdgerecht was ik erg aan het twijfelen tussen de special (Entrecote met truffelsaus) of de zwaardvis met tomatensaus. Ik ga voor de zwaardvis omdat Alice en Siena al voor de entrecote gaan en dan proef ik wel van hun.

Jammer genoeg is de zwaardvis wat te lang gebakken en wordt deze wat droog, ik had ook het idee dat de vis niet zo vers was. Het smaakte wel maar was dus niet super.

De entrecote met truffelsaus en wel een succes, mijn moeder vraagt nog om wat extra truffelsaus en dat is geen probleem. De saus is erg lekker alleen kan ik er niet veel truffel in proeven.

Mijn vader heeft de mosselen met verschillende sauzen en is er erg tevreden over.

Als garnituur krijgen we frites en een kleine salade. De hoeveelheid is ruim voldoende.

Als nagerecht nemen Alice en ik nog iets. Voor mij het hazelnootijs met kletskoppen, een erg groot nagerecht met lekkere kletskoppen. Alice neemt de combinatie van 4 nagerechten ook dit is erg groot!

Al met al best goed gegeten, redelijke prijs kwaliteit zou ik zeggen, al zijn er betere restaurants in Den Bosch
Social
 
Door Marco
Datum In 22-10-2007
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE