aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Eeterij de Dungense Brug | |
Straat | Poeldonk 28 | |
Postcode | 5275 HP | |
Plaats | Den Dungen | |
Telefoon | 073 5941041 | |
Fax | 073 5941231 | |
info@.eeterijdedungensebrug.nl | ||
Informatie | Omdat we een avondje uit gingen en we de kinderen daarom bij Opa gingen logeren hadden we ook de mogelijkheid om ergens te gaan eten. De keus viel uiteindelijk op Eeterij de Dungense Brug. Ik ken dit restaurant nog van vroeger toen we wel eens op zondagmiddag naar de Majorca bar gingen ;-).
Den Dungen is dus ook het plaatsje wat tegen Maaskantje aanligt. Bekend (Berucht) geworden door de filmpjes van New Kids. Het restaurant zelf ligt dus echt aan de Dungense Brug over de Zuid Willemsvaart. De keus werd mede bepaald door mijn vader die hier positief over was, ook krijgt het restaurant een 9 van Iens. Bij binnenkomst zien we een modern ingericht restaurant, comfortabele stoelen en strak ingericht. Ik vind het er leuk en gezellig uitzien. We worden vriendelijk uit onze jassen geholpen en mogen zelf een tafeltje uitzoeken. Op een maandag is het niet druk, er zijn nog 2 andere tafels bezet en later wordt het wat drukker. De kaart is redelijk uitgebreid en er staan ook typische eetcafe gerechten op zoals de vlees trios, sate en spareribs. Ik heb hierdoor ook een beetje twijfels om mijn eigen keus te maken. Krijgen we echte gekookte gerechten of de pakjes van de Makro en Sligro. Daarom durf ik ook niet voor de brochette van gambas en coquilles te gaan. Misschien ongegrond..... Uiteindelijk kies ik voor een gerecht niet op de kaart als voorgerecht. Het is een dag gerecht van salade van witte sashimi tonijn met een zoetige sojasaus en frisee sla. We krijgen eerst wat brood met boter en een frisse tzatziki, 3 soorten brood: stokbrood, meergranen brood, focaccia. Lekker. Alice kiest de huisgemarineerde gravad lachs met asperges en gember en wasabi. De salade is erg smakelijk kersverse tonijn met een lekkere dressing en wat wasabi, de sla wat minder maar okay. Ik heb dan liever slablaadjes ipv frisee. vooral de zoetige dressing met de pittige wasabi was top. De zalm van Alice is lekker, maar vrij eenvoudig. Het mag iets minder au naturel zijn van mij ;-). Als hoofdgerecht kiezen we de asperges met ham en krieltjes. Dikke plakken lekkere ham, wat mosterdsaus, krieltjes en een klein kannetje gesmolten boter en een hardgekookt ei erbij. Op en top asperges, zeker met de mosterdaus erg lekker. Krijgt het toch wat meer bite dan alleen de gesmolten boter. We krijgen erbij nog een ruim garnituur van witlof uit de oven, 3 soorten salade (kerriekool, fris zure courgette en koolsalade) ook nog een punt zakje frites en mayonaise. Wat ons betreft was het garnituur niet nodig, we hadden al voldoende aan alleen de asperges met krieltjes. Na nemen we een cappucino en een latte machiatto, lekkere koffie. Uiteindelijk zijn we 80 euro kwijt voor deze maaltijd. Niet heel goedkoop maar wel in verhouding met wat je krijgt. Met kids zou ik hier zo naar toe gaan, dan alleen voor een hoofdgerecht, zeker met het garnituur heb je dan ruim voldoende gegeten. Lekker gegeten in een fijn eetcafe. |
|
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 30-4-2013 | |
Fotos |
![]() ![]() ![]() ![]() |