Eetatelier Broertjes

Soort Restaurants
Naam Eetatelier Broertjes
Straat Hinthamereinde 34
Postcode 5211PN
Plaats Den Bosch
Telefoon 073-6100219
Fax
Email broertjes@horecamail.nl
Informatie Afgelopen zondag hier gegeten met mijn ouders en broer en gezin.

Het is een klein restaurantje op het Hinthamereinde, op een hoek. Het restaurant heeft een 'formule' van 15 euro voor een 3 gangen menu. Om dit te krijgen heb je wel maar 2-3 mogelijkheden per gang. Voor de andere gerechten kun je dan een toeslag betalen van 1,50 tot 3,50. Best schappelijke prijzen.

Het menu geeft een ruime keus van leuke gerechten (zo lijkt het, we hebben niet alles geprobeerd ;-)).

Als voorgerecht heb ik de carpaccio genomen, deze was erg lekker, misschien wat aan de kleine kant. Een lekkere dressing, wat sla, pijnboompitjes en oude kaas, zoals het hoort. Het enige dat ik eigenlijk miste was het brood. Had ik natuurlijk kunnen vragen maar het zat er zo niet bij. Van Alice heb ik de tonijncarpaccio geproefd, deze was ook lekker met een wasabi-mayo dressing die er goed bij paste. Van Sientje heb ik nog de groentesoep geproefd, deze smaakte ook goed en was ruim gevuld.

Als hoofdgerecht had ik het visschoteltje op aanraden van Oma en Sientje. Deze was best lekker maar niets bijzonders. Van mijn vader heb ik nog de varkenshaas geproefd met cognacsaus, dit smaakte ook goed.

Het garnituur erbij was frites of gebakken aardappels en een erg lekkere salade met een super dressing. Graag iets meer groen erin dan was ie helemaal geweldig geweest!

Het personeel is erg vriendelijk en ook kind-vriendelijk en dat is vanaf 30 mei ook een criteria voor uiteten geworden ;-).

Kan het dus wel een aanrader noemen, zeker de prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Jammer alleen van de wat schamele keus voor het echte 15 euro menu, daar komen toch veel mens op af denk ik.
Social
 
Door Marco
Datum In 22-9-2006
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE