Douze

Soort Diverse Afhaal/Bezorg zaken
Naam Douze
Straat Weverstraat 12
Postcode 6862 DP
Plaats Oosterbeek
Telefoon 026-3334107
Fax info@douze.
Email
Informatie Een sushi afhaal tentje in Oosterbeek, snel eens proberen.

En ze hebben ook zoetigheid ;-)
Social
 
Door Marco
Datum In 5-3-2012
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Joke
Reactie Ook hier gebruik gemaakt van de grouponaktie. Met veel pijn en moeite het vrijdagavond kunnen ophalen (hartstikke vol, wat wilt u ook met 800 verkochte grouponakties etc). 2 doosjes voor 32 sushi's... Zo klein heb ik de sushi's nog nooit gezien. Ook in mijn bestelling zaten er igeen nigiri's bij. Vond het dus ook geen 30 euro waard, de eigenlijke prijs van een doos van 32 stuks, of is de samenstelling aangepast voor de grouponaktie ;(. Kortom naar Doze 12 moet je zeker niet zijn met een grouponbon. Jammer. Want de achterliggende gedachte, werven van nieuwe klanten, is hen compleet ontgaan.
Sushi's waren overigens niet lekker. Rijst plakte aan mijn tanden, vis ver te zoeken, komkommer en augurk in overvloed aanwezig. Op de uramaki had de kok (als verrassing of garnering?) een dot mayo. Echt waar!
Voor verse en overheerlijke sushi blijf ik bij Xu-Xi in Arnhem.

Datum
Naam R.m Hendriks
Reactie Ik heb gebrande zalm nu al meerdere keren besteld en gegeten, echt een aanrader!!!! Het is zó lekker, die Fred kan er wat van! Echt proberen dames en heren!

Datum
Naam vd westeringh
Reactie ik heb voor komende dinsdag de sushi besteld, ook via groupon, 32 stuks. heb gevraagd welke soorten er in zaten, 8x krabroll, 8x california, 4x zalm/avocado, 4x nigigi garnaal en 8x komkommer. ben heel benieuwd, heb nooit echt sushi gegeten, dus kijken of het voor herhaling vatbaar is.

Datum
Naam R.M Hendriks
Reactie Dag Marco, net je recensie gelezen. Ik ben benieuwd waar jij je sushi normaal haalt. heb je nog een tip voor goede sushi? Overigens ik heb zelf ook sushi gegeten bij Douze en die was heerlijk! Ik had een geroosterde zalm op een nigiri rolletje, voortreffelijk! Laatst paling op de sushi geproefd, zalig! Zou het soms kunnen zijn dat ze qua prijs anders niet wegkomen, ik hoorde dat ze meer dan 700 croupon aanmeldingen hebben gehad!
Tot mails!

Datum
Naam Marco
Reactie Gisteren hier sushi gehaald. Vorige week een leuke groupon en daarbij nog een rol spicy tuna extra.

De zaak is verdeeld in een bonbon/chocolade deel en een sushi afhaal deel. Het ziet er mooi strak uit.

De groupon was voor 32 stukjes sushi, wat zou dat allemaal zijn?

Bij het afhalen kreeg ik een mega doos met sushi en eigenlijk meteen teleurgesteld in de variatie! Geen rauwe sushis, dat mag je toch wel verwachten. Er kwam nog een doosje met de spicy tuna roll bij..... Hmmm dat lijkt wel tonijnsalade als rol! Wat we dus kregen beloofde niet zoveel goeds.

Eenmaal thuis proeven en ook dat viel tegen, vooral de rijst. Eigenlijk een kleffe boel, je herkende geen rijstkorrels meer. De sushi dressing was wat overheersend. Vanuit de groupon hadden we dus california roll, krab roll, garnaal nigiri, tempura garnaal roll en komkommer roll. Niets rauw dus, geen tonijn of zalm! Echt een tegenvaller! Ik vraag me af je hetzelfde krijgt zonder groupon?!?

Wat we extra hadden, de spicy tuna roll, was al niet veel beter. Tonijnsalade, wat pittig, als rolletje.

Nee hier zal ik niet snel terugkomen! Misschien voor de gein bellen wat er in de doos van 32 stuks zit..... ;-)