Dim Sum Court

Soort Restaurants
Naam Dim Sum Court
Straat Zeedijk 109
Postcode 1012AV
Plaats Amsterdam
Telefoon 020-6381466
Fax
Email
Informatie Op de Zeedijk in Amsterdam vind je dit restaurantje, dat er niet echt gezellig uitziet, maar ga eens naar binnen! Je betaalt vervolgens 15,= pp, excl. drinken (fris, bier of thee), en het daaropvolgende uur mag je jezelf bedienen aan het kleine lopende buffet.
Dat buffet bevat, zoals de naam al doet vermoeden, allerlei dim sum, maar ook witte en gekruide rijst, vlees, groentegerechten en 2 sausjes.
Dit klinkt als een zoveelste Chinees waar de Nederlander zich in geen tijd vol mag stouwen, maar vergis je niet! Het eten is perfect (en vers, de kok rent af en aan trap op en af)!
Drinken trek je uit de automaat, behalve de thee natuurlijk. En wie wil, mag ook met stokjes eten.
Ik vond het een ontdekking!!!

Update van Marco
Ben er nu zelf ook een keer geweest en het was wel lekker, maar niet zo dat ik er voortaan voor om zal lopen. De prijs-kwaliteit verhouding is ZEER goed. En de kwaliteit van het eten is zeker beter dan de normale chinees, maar misschien had ik er iets te veel van verwacht. Heb pas 1x dim sum op, in San Francisco, en dat vond ik erg lekker. Hier vond ik de dim sum niet zo. 1 gerecht vond ik wel super en dat was de geroosterde kip, die was echt heerlijk.

Het was wel wat vet allemaal en aangezien ik normaal niet zo vet eet lag het me nogal zwaar op de maag. Nee, dan houd ik het wel bij de normale route voortaan als ik naar Amsterdam ga en dat houdt een lunch bij Wagamama in en sushi halen bij Take Ya in Amstelveen ;-)

Maar als je in de buurt bent zeker proberen want het is wel erg leuk en het zit ram vol met chinezen, wat meestal toch wel een goed teken is. Volgende keer als ik daar in de buurt ben probeer ik een 'gewone' chinees waarbij je gewoon wat van de kaart bestelt.
Social
 
Door Marijke Haverkamp
Datum In 25-11-2001
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE