De Vier Windstreken

Soort Restaurants
Naam De Vier Windstreken
Straat Halve morgen 9
Postcode 6662 DG
Plaats Elst (GLD)
Telefoon 0481 - 371061
Fax
Email
Informatie Gezellig, lekker en betaalbaar eten.
Social
 
Door Maarten Hermans
Datum In 19-2-2009
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Maarten Hermans
Reactie Wat heb ik gegeten...
Warm voorgerecht 'Finse Mutsen op de Noordpool (v)' : Grote champignons gebakken in bierbeslag en geserveerd op een spiegel knoflooksaus € 6.75, ERRUG LEKKER!! Precies goed en niet te weinig. Een aanrader dus.
Mijn hoofdgerecht was een 'Hongaarse gekheid op een stokje': Twee spiesen van biefstuk en varkenshaas van de grill met satésaus en champignonsaus € 17.75. Ook heel lekker, het had van mij wel iets meer mogen zijn, maar of dat kwam omdat het erg lekker was en zo op of omdat het écht weinig was weet ik niet. Maar ook hier zeker een bovengemiddelde score.
Dan mijn favoriete nagerecht: 'Zonnegoden op het Andes Gebergte': Vanille-ijs met warme chocoladesaus, en slagroom met of zonder advocaat
€ 5.75. Beter bekend als een Dame Blance. Heel lekker ijs zonder bevrorenstukjes water en flink slagroom.
Van alles wat ik gegeten heb viel het me op dat het eten erg warm was (behalve het ijs ;-)), wat toch meestal in een restaurant eerder uitzondering is dan regel. Het is een gezellig en zeer goed restaurant met een zeer goede perkeermogelijkheid naast de deur.
Het is wel aan te raden tijdig te reserveren want ze zitten vaak vol als je op de dag zelf pas belt.
We hebben met 6 personen hier gegeten en komen zeker terug. Het is een klein en gezellig restaurantje en al met al een aanrader.