aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | De Tent | |
Straat | Hinthamerstraat 76 (naast de Bibliotheek) | |
Postcode | 5211 MS | |
Plaats | Den Bosch | |
Telefoon | 073-6147832 | |
Fax | ||
Informatie | Hier zijn we een tijdje terug wezen eten, in juli ergens, en het was toen erg goed. Ik had een heerlijke carpaccio, je kreeg er lekker brood bij en als hoofdgerecht had ik zeeduivel met aioli, erg lekker! En het was ook niet zo duur. | |
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 8-8-2000 | |
Fotos |
Datum | |
Naam | Marco |
Reactie |
Afgelopen zaterdag (21-10-2006) zijn Alice en ik voor het eerst sinds Rosalie is geboren met z'n tweeen lekker gaan eten. De keus was de gevallen op de Tent in Den Bosch. Den Bosch is voor ons best gemakkelijk want dan kan Rosalie bij mijn broer of ouders even logeren.
Het restaurant is wel veranderd sinds ik er laatst was. Het is wat 'sjieker' geworden, dat kun je niet alleen aan het interieur zien maar ook aan de prijzen ;-). Het menu is best uitgebreid en het liefst had ik weer verschillende voorgerechten genomen maar samen gingen we voor het suprise menu van 3 gangen. Er was ook nog een kunst menu van 4 gangen, daarbij krijg je dan het onderbord kado. Het voorgerecht was een soort carpaccio van tonijn met een tartaar van coquille. Dit was erg lekker al had het iets meer mogen zijn. Vooral de coquille was super met een zoetige dressing. Als hoofdgerecht kreeg ik (ik had gevraagd om geen wild, er stond veel hert op het menu en dat vind ik niet zo lekker) ossenhaas en een stukje krokant gebakken sukade met knoflook-tijm aardappels en een lekkere wijn-jus. Echt heel lekker, erg goed idee om een gestoofd stukje vlees nog krokant te bakken. Dat ga ik zeker eens proberen met bijvoorbeeld kippenpootjes oid. Alice kreeg dus een wild gerecht met zuurkoolstamppot en spruitjes. Het vlees was een stukje eend en hert in een krachtige saus. Ook dit was erg lekker, alleen voor mij dus dat hert niet zo. Normaal geef ik niet zoveel om een toetje maar het zat bij dit menu en dus hoop je op het beste. Dat kregen we hier. Een nagerecht van drie gerechtjes, het eerste een kleine creme brulee (da's 1 van de weinige toetjes die ik bijna altijd zal bestellen als ie op de kaart staat), een tiramisu en een bolletje meloenijs met een caramel koekje. Alle drie erg lekker, al lijkt die tiramisu niet op wat ik er van ken, maar deze vond ik erg lekker. Ook het meloenijs was erg lekker. Een van de beste toetjes die ik ooit at. We hebben erg lekker gegeten met aardige bediening. Wanneer gaan we weer Alice? :-) |