De Tent

Soort Restaurants
Naam De Tent
Straat Hinthamerstraat 76 (naast de Bibliotheek)
Postcode 5211 MS
Plaats Den Bosch
Telefoon 073-6147832
Fax
Email
Informatie Hier zijn we een tijdje terug wezen eten, in juli ergens, en het was toen erg goed. Ik had een heerlijke carpaccio, je kreeg er lekker brood bij en als hoofdgerecht had ik zeeduivel met aioli, erg lekker! En het was ook niet zo duur.
Social
 
Door Marco
Datum In 8-8-2000
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Marco
Reactie Afgelopen zaterdag (21-10-2006) zijn Alice en ik voor het eerst sinds Rosalie is geboren met z'n tweeen lekker gaan eten. De keus was de gevallen op de Tent in Den Bosch. Den Bosch is voor ons best gemakkelijk want dan kan Rosalie bij mijn broer of ouders even logeren.

Het restaurant is wel veranderd sinds ik er laatst was. Het is wat 'sjieker' geworden, dat kun je niet alleen aan het interieur zien maar ook aan de prijzen ;-).

Het menu is best uitgebreid en het liefst had ik weer verschillende voorgerechten genomen maar samen gingen we voor het suprise menu van 3 gangen. Er was ook nog een kunst menu van 4 gangen, daarbij krijg je dan het onderbord kado.

Het voorgerecht was een soort carpaccio van tonijn met een tartaar van coquille. Dit was erg lekker al had het iets meer mogen zijn. Vooral de coquille was super met een zoetige dressing.

Als hoofdgerecht kreeg ik (ik had gevraagd om geen wild, er stond veel hert op het menu en dat vind ik niet zo lekker) ossenhaas en een stukje krokant gebakken sukade met knoflook-tijm aardappels en een lekkere wijn-jus. Echt heel lekker, erg goed idee om een gestoofd stukje vlees nog krokant te bakken. Dat ga ik zeker eens proberen met bijvoorbeeld kippenpootjes oid.

Alice kreeg dus een wild gerecht met zuurkoolstamppot en spruitjes. Het vlees was een stukje eend en hert in een krachtige saus. Ook dit was erg lekker, alleen voor mij dus dat hert niet zo.

Normaal geef ik niet zoveel om een toetje maar het zat bij dit menu en dus hoop je op het beste. Dat kregen we hier. Een nagerecht van drie gerechtjes, het eerste een kleine creme brulee (da's 1 van de weinige toetjes die ik bijna altijd zal bestellen als ie op de kaart staat), een tiramisu en een bolletje meloenijs met een caramel koekje. Alle drie erg lekker, al lijkt die tiramisu niet op wat ik er van ken, maar deze vond ik erg lekker. Ook het meloenijs was erg lekker. Een van de beste toetjes die ik ooit at.

We hebben erg lekker gegeten met aardige bediening. Wanneer gaan we weer Alice? :-)