De Stoep

Soort Restaurants
Naam De Stoep
Straat Ruiterstraat 6
Postcode 6811CP
Plaats Arnhem
Telefoon 026-4430288
Fax
Email
Informatie Het was best lekker maar niets bijzonders. Vooral het voorgerecht viel echt tegen.

Ik had de tapasschotel als voorgerecht met Patatas Bravas, was wat aardappels met een knoflooksaus met daarop wat chilisaus, best lekker maar niet wat ik verwachte. Calamares met een veel te dik deeglaagje. Gehaktballetjes, het lekkerst van deze schotel, maar niets vergeleken met de gehaktballetjes van Velazquez. En er zat nog een tortilla bij van ei, hier houd ik niet zo van dus hier kan ik weinig over zeggen.

Alice had een venkelsoep vooraf en die was geloof ik best lekker.

Als hoofdgerecht had ik een tournedos gegratineerd met geitenkaas en portsaus, die was erg lekker, mooi mals vlees goed gebakken met de kaas mooi gegratineerd. Alice had als hoofdgerecht, fazantfilet met abrikozensaus, ook erg lekker, 2 filets mooi rose gebakken en de saus was zoet maar niet te zoet. Daarbij wat witlof in room, frites en sla.

Voor de prijs hoef je het hier niet te laten, voor de kwaliteit eigenlijk ook niet, zeker niet als je de prijs meeneemt, maar neem de tapasschotel niet.

Terugkomen, ik weet het nog niet, ik denk dat ik dan liever ergens anders heen ga, maar we zullen zien.
Social
 
Door Marco Schellings
Datum In 21-10-2002
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam willem
Reactie de stoep is na de nieuwe eigenaar erg achteruit gegaan het lijkt alsof de kok er geen zin meer in heeft erg jammer was het beste eetcafe in arnhem

Datum
Naam joke
Reactie Mijn vaste eetcafe! Nog nooit heb ik hier slecht gegeten. Vlees is altijd perfect klaargemaakt en, ook heel belangrijk, het is er altijd gezellig.

Datum
Naam Pieter Koudijs
Reactie Leuk eetcafe in Arnhem waar je lekker kunt eten.
Ben er nu al een paar keer geweest. Een aanrader.