De Rijcke Jonker

Soort Restaurants
Naam De Rijcke Jonker
Straat Zaanweg 10
Postcode 1521 DH
Plaats Wormerveer
Telefoon 075 - 6285588
Fax
Email
Informatie We zijn hier geweest tijdens een bedrijfsuitje, we hebben dus niet a la carte gegeten maar kregen een keuze uit vlees of vis.

Ik moet zeggen dat het vlees goed was alleen de rest was minimaal. Het gerecht was dus ossenhaas met paddestoelensaus. Hmmmmmm, dat was niet echt het geval, er zaten 2 schijfjes champignon in en de saus deed meer aan als jus (met wat wijn), niet vies ofzo, maar niet bijzonder.

De vis was gepocheerde zalm met kruidensaus, heb alleen een beetje van de saus geproefd en die was redelijk. Ik ben zelf niet zo gecharmeerd van van die dikke romige sausen en dit was er zo een, was volgens mij een stuk beter geweest als het allemaal wat lichter was geweest.

Het slechte vond ik het garnituur bij de gerechten, gefrituurde aardappelballetjes, is te doen, maar dan liefst meer dan de 3 p.p. die we nu kregen. De groente was erg lekker, het lekkerst van de maaltijd maar ook hier weer, liefst meer dan 2 boontjes en een stukje bleekselderij.

Al met al, het was niet vies ofzo, alleen erg weinig!

Natuurlijk onder voorbehoud want het kan goed zijn dat als je hier met z'n 2'en komt het erg goed zal zijn en je wel voldoende krijgt.
Social
 
Door Marco Schellings
Datum In 13-4-2004
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE