aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | De Plak | |
Straat | Bloemerstraat 90 | |
Postcode | 6511 EM | |
Plaats | Nijmegen | |
Telefoon | 024-3222757 | |
Fax | ||
info@cafedeplak.nl | ||
Informatie | Gisteren ben ik hier gaan eten met een collega. De Plak staat bekend als 'het' Eetcafe in Nijmegen. Ik was dus erg benieuwd. Natuurlijk van te voren op de site gekeken en dat zag er okay uit.
Toen we binnenkwamen was het aardig druk en een tafeltje zou 20 minuten duren. Aan de bar eten kon ook en zou sneller gaan, daar gingen we dus voor. Op een groot schoolbord staan de week gerechten, deze week was dat griekse makreel met persillade en lamskoteletjes met muntsaus. Aardappel gerecht waren mediterraanse. Ook nog een toetje van kruidkoek met ijs. Volgens Marcel was het vegetarisch gerecht kaasgehakt een aanrader, daar ging Marcel dus voor. Ik als carnivoor wilde toch graag vis of vlees. Oh de vlees en vis gerechten zijn wel biologisch dus daar hoef je het niet voor te laten. Mijn keus viel op een biefstukje met kruidenboter, Marcel vertelde dat de bijgerechten al de moeite waard zijn. Ik was erg benieuwd! Je mag zelf kiezen uit rijst, frites of het weekaardappelgerecht. De gerechten kwamen erg snel wat ik geen straf vind. Een flink bord vol: biefstukje mooi medium, sla met een zoetige dressing, bulghur salade en indische boontjes met dus apart nog een schaaltje mediterraanse aardappels met olijven en zongedroogde tomaatjes. Het was gewoon super in het kort. Gedetailleerd: de biefstuk was lekker mals en goed gebakken met de kruidenboter apart. De boontjes waren lekker op smaak, een stuk beter dan normaal gekookte. De 2 salades heerlijk fris en de aardappels waren ook lekker, de tomaatjes wel wat sterk van smaak, halfgedroogd was lekkerder denk ik. Marcel had dus het kaasgehakt met frites. De frites was ook erg lekker, lekker krokant! Het kaasgehakt was ook erg lekker, lekker gekruide kaas in een krokant jasje. Daarna nog een toetje. Ik ging voor de huisgemaakte chocoladesaus (met ijs en slagroom), echt de lekkerste chocolade saus in heel lange tijd, Ghirardeli was de laatste keer. Het was een soort sundae, warme chocoladesaus met ijs en slagroom. Echt heel erg lekker gegeten en dan de prijs, we waren 20 euro per persoon kwijt, inclusief drinken (geen wijn). Toppertje!!!! |
|
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 23-10-2009 | |
Fotos |