De Nostalgy

Soort Restaurants
Naam De Nostalgy
Straat Kortestraat 8
Postcode 6811 EN
Plaats Arnhem
Telefoon 026 4433639
Fax
Email info@denostalgy.nl
Informatie Weer een keertje lekker uit eten in Arnhem met een vriend. Ik wilde graag iets nieuws proberen en er waren een aantal tentjes waar ik nog niet geweest was. De keus is gevallen op "De Nostalgy" in het centrum van Arnhem.

Helaas hebben ze geen website waar je van te voren kunt kijken wat je kunt verwachten.

We hadden niet gereserveerd maar gelukkig was er nog een tafeltje vrij. De menukaart zag er goed uit, er is een drie gangen keuze menu en gewoon a la carte met nog andere gerechten. We gaan voor het 3 gangen keuze menu.

Als voorgerecht een vis trio met milde mosterd dressing en tafelgenoot de camembert in tempura beslag met een rode uien compote en gember dressing.

De vis trio was goed maar niet erg bijzonder, de camembert lekker maar behoorlijk machtig als voorgerecht.

Als hoofdgerecht hadden we de gebakken ossenhaas met venkel en rozemarijn tijm saus en tafelgenoot de gamba's gebakken in knoflookolie met tagliatelle salsa van tomaat, truffel en verse basilicum.

De hoofdgerechten zagen er beide goed uit en waren zeer smakelijk. Vooral de ossenhaas was erg mals en lekker.

Als toetje hadden we beide de tiramisu en daarna nog koffie beide geserveerd met allerlei extra's. De tiramisu smaakte alsof het een ontdooit diepvries product was, die vond ik dus niet lekker.

Conclusie.... De voorgerechten waren zo zo, de hoofdgerechten goed, het nagerecht was echt niet goed.

Dit kan beter, al met al een redelijke prijs kwaliteit verhouding, 65 euro voor 2 personen met wijn. Het is er zeker niet duur maar op deze manier houd je ook geen klanten vast. Hopelijk gaan ze het wat beter doen.
Social
 
Door Marco
Datum In 2-3-2013
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE