De Meesterslijpers

Soort Keukenbenodigdheden
Naam De Meesterslijpers
Straat kinkerstraat 271
Postcode 1053 ES
Plaats Amsterdam
Telefoon 020 612 28
Fax
Email
Informatie Een van de beste slijpers van het land (volgens sommigen van Europa) zeer vele topkoks laten hier hun messen slijpen.....
Social
 
Door
Datum In --
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Tien Somberg
Reactie Nu ik al die lovende woorden lees, weet ik niet wat ik daaraan nog kan toevoegen. Ik heb dezelfde prima ervaringen gehad.
Misschien nog dit:Harmen heeft voor mij een draak gevangen en op een bestek (vast) gezet!
Voor de Meesterslijpers is geen vraag te gek!
Tien Somberg.

Datum
Naam Tim
Reactie Ik ben nu al een tijdje vaste klant bij de meesterslijpers en het is mijn favoriete winkel. Er hangt altijd een relaxte sfeer en ze weten heel veel.

Datum
Naam de Meesterslijpers
Reactie Het is spijtig te lezen dat mensen ons betichten van oplichting.
Wij hebben nog nooit en zullen nooit 2de handse spullen verkopen. De klant hieronder kwam voor een Ezi Profi oestermes Chefs edition. De eerste keer hadden wij hem een normale editie gegeven en deze als een prof editie geslepen. (Het verschil tussen de pro en de normale is dat de pro dubbelzijdig is geslepen) . Hier was de klant niet mee eens (dit was terecht) hier hebben wij ons voor verontschuldigt en voor hem een prof versie besteld. De klant kwam deze ophalen maar geloofde niet dat deze echt van de leverancier kwam. Wij hebben dus de klant zijn geld teruggegeven. Tevens heeft de klant van de week nog een bevestiging gehad van de leverancier dat wij de Ezi Pro echt hadden besteld en binnen gehad. Al bij al hebben wij dus ons best gedaan om alles zo goed mogelijk op te lossen.


Datum
Naam Barend
Reactie Ik zou niet naar meesterslijpers gaan. Het zijn oplichters. Ze verkopen daar zogenaamd nieuwe messen terwijl het tweedehands messen zijn. Pas dus op met deze firma!!

Datum
Naam Arno
Reactie Ik heb mijn messen hier laten slijpen. Ze waren nog nooit zo scherp, scherper dan bij de aanschaf!

Datum
Naam David
Reactie Ben ik het absoluut mee eens! 2 weken terug mijn messen laten slijpen door een of andere koekwaus die naar het hotel met een busje met zijn slijp atributen erin langs kwam toen onze messen waren geslepen, waren ze bijna nog botter dan voor het slijpen. De koekwaus van firma vlijmscherp uit ijmuiden komt nu terug om de messen opnieuw te slijpen. Ik waag mij er niet meer aan, mijn messen gaan morgen naar de meesterslijper in de kinkerstr in a'dam. Bel firma vlijmscherp dus nooit om je koksmessen te laten slijpen.

Datum
Naam Rene
Reactie www.meesterslijpers.nl