aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Da Vinci | |
Straat | Havenstraat 27 | |
Postcode | 6051 CS | |
Plaats | Maasbracht | |
Telefoon | 0475-465979 | |
Fax | 0475-466611 | |
info@restaurantdavinci.nl | ||
Informatie | Het 2 sterren restaurant Da Vinci, daar mocht ik naar toe voor mijn werk. Voor het PD traject zouden we Margot Reuten interviewen over professionaliteit. Het is natuurlijk geen straf om dat met een chef te doen van zo'n restaurant. Over het interview zelf zal ik niet te veel vertellen, hier wil het vooral over het restaurant en mijn ervaring ervan vertellen.
Het restaurant zit vlak aan het water in een modern pand dat erg ruim is. Ik dacht eerst hoeveel tafels staan daar wel niet maar dat blijkt bij binnenkomst mee te vallen. Ik vind het een erg mooi restaurant met genoeg ruimte en flink wat apperetif ruimte met makkelijke banken en stoelen. We werden vriendelijk ontvangen en zeker niet stijf. Voelde me eigenlijk wel op mijn gemak en dat heb ik wel eens anders gehad. Na ons erg fijne gesprek met Margot kregen we eerst een bordje met amuses, 'snoepjes', wat een genot zeg!! Wat zoete en hartige mini hapjes. Erg mooi gemaakt en erg lekker en apart. Wat me vooral opviel toen we aan tafel gingen was dat het personeel zo vriendelijk en hartelijk is. Ben wel eens in andere luxe restaurants geweest maar daar voelde ik me dan niet helemaal op mijn plek. Hier was dat niet het geval, erg aardig personeel en helemaal niet stijf. Vooral het limburgse accent vind ik een mega plus, dat geeft mij toch een warmer gevoel. Eerst nog een amuse van aspergesoep, heerlijke soep met kleine stukjes asperge. Erbij kregen we ook nog een kaas kletskop en een broodje. Het brood bleef aangevuld worden tijdens de maaltijd, lekker dus. Het voorgerecht was blue fin tonijn met peper en een langoustine met japanse saus (teriyaki ofzo). Super tonijn, zo hoort ie!! Ook de langoustines waren perfect met de lekkere saus erbij. Het hoofdgerecht was een stukje tarbot met hollandaise saus, asperges, spinazie, morielles en wat aardappelpuree. Echt super vis met lekkere saus en asperges. Wat heb ik lekker gegeten zeg!! Margot kwam nog even langs om te vragen hoe het was geweest. Ze is een erg enthousiaste persoon die niet alleen in de keuken staat en graag de gasten ziet, erg leuk! Na het eten mochten we nog even de keuken in en daar werden we heel vriendelijk rondgeleid door de Sous Chef. Erg aardige jongeman die enthousiast alles vertelde. Ik ben erg onder de indruk van dit restaurant, niet alleen het eten maar juist de ervaring met personeel enzo. Hier moeten Alice en ik een keertje heen om samen te eten! Op naar de 3 sterren! |
|
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 22-4-2009 | |
Fotos |