aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Da Pizza | |
Straat | Mariënburgstraat 2 | |
Postcode | 6811CS | |
Plaats | Arnhem | |
Telefoon | 026-4424895 | |
Fax | ||
info@dapizza.nl | ||
Informatie | Lijkt me een leuk tentje, zoals ik het lees, de ECHTE pizza. De kaart ziet er in ieder geval goed uit! | |
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 2-11-2012 | |
Fotos |
Datum | |
Naam | Marco |
Reactie |
Op de plek waar eerst Monas zat en later nog wat anders is sinds kort Da Pizza gevestigd. Dit restaurant claimt de "Napolitaanse" pizza te bereiden. Dat zou dus een dunne pizza moeten zijn met een top tomatensaus en lekkere kaas op een perfecte bodem die nog krokant is als je hem aan het eten bent.
Dat wil ik wel eens proberen.... Ik ken alleen lekkere pizzas van vroeger in Den Bosch bij Toarmina, een goddelijke tomatensaus waarbij je de saus gemengd met kaas en oregano van de pizza lepelde ;-). Verder in Italie op de camping, top pizza met truffel! We schuiven op zaterdag rond 17.15 aan. Het is erg leuk ingericht. Jammer dat er geen kinderstoel beschikbaar is, wel een pizza bambino. Minpuntje. Op de kaart staan een paar borrelhapjes zoals risotto kroketjes, pizza bianco, olijven. Als voorgerecht calamiri, gefrituurde zeevruchten, vitello tonato. En dan de pizza's, een ruime keus van pizza met pesto (zonder tomatensaus), marinaro (zonder kaas), met san daniele ham en rucola. Verder nog wat pastas, spaghetti met een saus zoals pesto, amitriciana, peperoni. Wij houden het bij pizza's en een calamari fritto als voorgerecht. De keus voor de pizza valt op Pizza con Salsiccia, tomaten, kaas, basilicum en worst met tijm. De andere pizza is die met San Danielle ham en rucola, voor de kids de pizza bambino, een margarita dus. De pizza's komen vrij vlot op tafel, de bambinos in de vorm van een konijntje. De bodem is top en de tomatensaus ook. Op de pizza met worst geeft de worst nog een extra smaakje af een toppertje wat mij betreft. Natuurlijk delen we de pizzas en de pizza met san danielle ham is ook al zo lekker, top ham en niet te zuinig, perfecte combinatie met de rucola. De bambinos zijn ook goed, al zijn de 'oren' een beetje verbrand. Rosalie smult er goed van, Florian, ach die speelt er wat mee ;-). De calamari zijn wat minder, wat veel deeg al is de inktvis niet taai, wat minder deeg en ik zou het opnieuw doen nu lijkt dat dus wat te veel op een deegbal. Conclusie, top pizza met top bodem, je kunt deze pizza dus vrij goed met je handen eten omdat de bodem stevig blijft. Voor de prijs hoef je het niet te laten, de duurste pizza is 13,50, pastas 9,50 en de duurste voorgerechten ook. Aanwinst voor Arnhem, zo kan het dus ook met pizza's!~ In het voorjaar gaan we naar Rome en dan kan ik het eens echt gaan meemaken. |