aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Da Giulio | |
Straat | Markt 37 | |
Postcode | ||
Plaats | Arnhem | |
Telefoon | 026-4429900 | |
Fax | ||
Informatie | Gisterenavond, 27-02-2005, hier met z'n tweeen gegeten. In dit restaurant zat eerst Van Groningen, dit was een erg goed restaurant. Het interieur zag er nog ongeveer gelijk uit, iets huiselijker gemaakt door de kroonluchters.
De kaart die ze hebben is vrij klein maar wel van alles wat. Eerst werd er brood gebracht, verschillende soorten als foccacia, brood met venkel, soepstengels met een schaaltje olijfolie (fles op tafel) en een schaaltje zeezout, erg smakelijk zo! Als voorgerecht namen we samen de Antipasti schotel, een aantal kleine hapjes: salami, ham van wildzwijn, soepstengel met spek, truffelpuree, carpaccio, sardientje, mini salade caprese en bonen met tomaat. Alles was hier lekker van, gezellig eten met zo'n groot bord in het midden. Gelukkig deelden we want aan het einde van de maaltijd zat ik goed vol. Als tussengerecht namen we allebei de risotto gekleurd met inktvis inkt met spinazie en St. Jacobsmosselen. Erg lekkere risotto, heel anders dan hoe ik hem maak maar ik geloof dat het zo moet ;-) Twee mootje mossel gegrilld, echt m'n favoriete schelp! met wat wilde spinazie. Als hoofdgerecht had Alice de Gebakken heilbot met knoflookpuree en venkel en ik, na lang twijfelen tussen 'Alles met truffel" en Zeeduivel uit Sicilie en de Ossenhaas, de Ossenhaas met Marsalasaus en fontinakaas. Wat Alice had was erg lekker wat ik had vond ik tegenvallen. Tuurlijk was het erg lekker klaar gemaakt en het vlees was supermals maar ik vond de saus smaken naar stroop en de fontinakaas smaakte een beetje sterk (verbrand?). Op mijn bord lag verder nog een beetje courgette, erg smakelijk en wat linzen, mijn eerste keer linzen en erg lekker. Als garnituur kwam er nog een schaal spaghetti met knoflook bij, da's nog eens lekkere zeg! Jammer van het hoofdgerecht van mij maar toch wel lekker gegeten hoor. We komen er nog wel een keertje terug wil die andere twijfel gevallen wel eens proberen ;-) |
|
Social | ||
Door | Marco Schellings | |
Datum In | 27-2-2005 | |
Fotos |
Datum | |
Naam | Marco |
Reactie |
Na dik 2 jaar maar eens op herhaling naar Da Giulio. Nog even gelezen wat we er de vorige keer van vonden en het was toen dus erg goed, behalve dan die verbrande fontina kaas.
Dit was de eerste keer dat we Rosalie een nachtje naar Opa en Oma hebben gebracht, ff wennen maar wel een leuke avond gehad ;-). 's Morgens Rosalie snel weer opgehaald ;-) We hadden vroeg gereserveerd omdat we ook nog naar de film wilden, achteraf precies op tijd voor het diner dat we hadden gehad. We waren er dus om 18.30, als enigen. De eigenaar kwam nog eventjes langs om te vertellen dat het meestal wat later druk zou worden en dat bleek ook zo te zijn. Wat gingen we nemen, de kaart is uitgebreider dan de laatste keer volgens mij. Helaas stond het gerecht van "alles met truffel" niet meer op de kaart. De kaart wisselt regelmatig dus dat is wel zo leuk met natuurlijk sommige klassiekers die blijven. Wij gingen voor de hele maaltijd, dus voorgerecht, pasta en hoofdgerecht en als toetje koffie. Als voorgerecht namen we beide de anti pasti schotel, erg lekker al was deze de vorige keer volgens mij uitgebreider (achteraf gezien was dit eigenlijk nog teveel ;-)). Allerlei kleine hapjes, wat ham, spek, taartje van aubergine, carpaccio, vitello, paprika, zalm en daarbij toscaans (zoutloos) brood met olijfolie en zeezout. Erg lekker allemaal! Als pasta gerecht nam Alice de tagliatelle met zeevruchten, een erg mild maar smakelijk gerecht. Niet zo'n overweldigende tomatensaus maar juist een licht variant, hoe ze dat doen weet ik niet maar zou ik oh zo graag weten! Mijn gerecht was een ragut van ossenstaart met papperdelle, heel erg lekker! Wat mij betreft lekkerder dan het gerecht van Alice, maar dat vond Alice ook andersom (gelukkig maar ;-)). Lekker met kleine stukjes ossenhaas en het beetje saus dat overbleef heb ik nog opgegeten met het brood ;-). Als hoofdgerecht hadden we beide vis genomen. Jammergenoeg waren er geen bospaddestoelen binnengekomen anders hadden we denk ik beide hetzelfde gerecht genomen. De bospaddestoelen zouden gebruikt worden in de risotto die bij de zeeduivel hoorde. Alice ging dus voor de zeeduivel met groentenrisotto (eigenlijk bospaddestoelen) met een saus van venkel. Erg lekker gerecht, het hoofdgerecht 'splitten' we zodat we het allemaal goed konden proeven. Erg lekkere risotto en vis, gelukkig niet teveel anijssmaak in de saus. Ik had als hoofdgerecht de kabeljauw met stamppotje van rucola en kreeftenextract. Ook super lekker. Oh hier zat ook nog een tomatenterrine bij, da's lekker zeg! Na dit alles zat ik flink vol, misschien is zo'n voorgerecht niet nodig voor ons, zo'n grote eters zijn wij niet maar het is oh zo leuk om alles te proeven! De koffie na was ook super. De prijs is er ook wel een beetje na, maar het is wel erg lekker en ik vind het het wel waard! De beste Italiaan die ik ken. |