Cubico Caffe

Soort Lunch- en eetcafés
Naam Cubico Caffe
Straat Stationsplein 15
Postcode 6221BT
Plaats Maastricht
Telefoon 043-4506408
Fax 043-4506409
Email cubico_caffe@yahoo.com
Informatie Moderne Italiaanse espressobar en lunchgelegengeid, gelegen naast het station van Maastircht in gebouw "de Colonel"(Q-Park eronder).
Italiaanse espresso, ontbijt, gebak, ciabatta/focaccia, insalate, pasta en dolce/nagerechten. Uitgebreide Italiaanse wijnkaart en 8 open wijnen/prosecco's. Diverse antipasti. Zomers terras met 120 plaatsen op zuid! Ook terras onder de kolonade voor de fontein! Reserveren voor lunch gewenst.
open van 7.30u-18.30u; za 8.00-18.00; zo 10.00-19.00
Social
 
Door Michiel
Datum In 20-12-2006
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam sarah
Reactie heerlijk gelunched, je voelt je echt even in Italie!
Cappuccino met latte art en net zo lekker als in Milaan. Gelegen naast het station van maatricht. Tot de volgende keer in Maatricht...

Datum
Naam chantal
Reactie top tent

Datum
Naam jozef
Reactie drama

Datum
Naam Elke
Reactie In één woord: SUPER! Net alsof ik in Italië op een terras zit. En ook ik moet mijn complimenten geven aan de bediening. De gerechten zijn echt goed en betaalbaar.

Datum
Naam Jill
Reactie Absoluut aan te bevelen. Supervriendelijke bediening, altijd met een grote glimlach. Latte Machiato's zijn fantastisch en niet duur. Maar lekker op het terras (dat de hele dag in de zon ligt!!) met een rosétje is ook absoluut goed te doen. Je waant jezelf zowaar echt in Italie!