aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Coquille | |
Straat | Markt 34-36 | |
Postcode | ||
Plaats | Den Bosch | |
Telefoon | 073-6911695 | |
Fax | ||
info@coquille.nl | ||
Informatie | Gisteren hebben Alice en ik hier geluncht. We waren erg benieuwd wat het zou worden. Van te voren op de site gekeken wat er allemaal op de menukaart stond en dat beloofde veel!!
Binnen ziet het er erg strak uit wat ik zelf wel mooi vind. We krijgen vlot de kaart en wat te drinken plus wat kleine hapjes: Wasabi balletjes, olijven en wat empeh. Er is ook een dagelijks lunchmenu en dat klinkt er goed, daar gaan we dus voor. De kaart voor de lunch is hetzelfde als voor het diner, dat is eigenlijk wel jammer. Op de site van RTL4 (dit is het restaurant van Mijn tent is Top) staat nog wel een brasserie kaart met kleinere gerechten die geschikt zijn voor de lunch. Na het bestellen krijgen we wat olijfolie, boter, zout en broodjes erg lekkere olie en brood! En dan krijgen we erg vlot het voorgerecht, wat dungesneden coquilles zijn met een gegrillde langoustine en een dressing van langoustine jus oid met een puree van zoete ui. Echt super!!! Het gerecht is lauw wat erg goed past en de warme langoustine en de coquille schijfjes. Echt heerlijk, ik lik m'n bord nog net niet af ;-). Daarna krijgen we het hoofdgerecht wat gegrillde grietfilet is met een creme van wortel en nog en creme van iets met truffel. De vis ligt op gebakken paddestoelen en andere groentjes. De saus is een kalfsjus. Ook dit weer super, nu heb ik wat brood bewaard dus de laatste druppels worden met het brood opgepikt ;-). Als nagerecht kun je kiezen uit een dessert, kaas of koffie. Ik ga voor de kaas wat een koemelkse roomkaas is, een trappiste kaas en een blauwe kaas. De eerste 2 vond ik erg lekker maar de blauwe is toch niets voor mij. Bij de kaas krijg je wat vijgencompote en -brood. Alice is ook erg tevreden over haar toetje. Erg lekker gegeten. Wij komen zeker nog eens terug voor een diner! Enige minpuntje is de ontbrekende lunchkaart. |
|
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 9-12-2007 | |
Fotos |
Datum | |
Naam | Marco |
Reactie |
Weer eens terug naar Coquille. Rosalie ging logeren bij Opa en Oma en wij dus weer lunchen bij Coquille.
Het was nu een stuk minder druk dan de vorige keer, de recessie? Nog steeds is er niet een aparte lunch kaart, alleen een lunchmenu, verder is het de normale kaart die voor het diner geldt. Wij gaan weer voor het lunch menu. Na onze keus krijgen we eerst een amuse van snel gerookte zalm, heel leuk onder een glazen stolp een stukje zalm aan een prikker. Dan een creme van bloemkool in een eitje. En een lepeltje met een 'shot' van biet en nog wat. Leuke gerechtjes!! Dan het menu, deze keer bestaat het uit: tartaar van coquille, gelei van oester met wat bloemblaadjes, yoghurt. Dan het hoofdgerecht wat kabeljauw op de huid gebakken met kalfswang en de jus daarvan, erbij nog wat puree en creme van aardpeer, snijbonen. Als nagerecht neemt Alice het toetje, ik ga voor de koffie verkeerd met snoepjes. Het toetje van Alice duurt best lang en we krijgen eerst nog wat anders, toen had ik mijn koffie al op. Daarna het toetje en voor het wachten krijg ik nog een koffie verkeerd, goede service dus. Lekker gegeten maar als ik eerlijk ben weet ik eigenlijk niet wat ik lekkerder vind: bij een goede toko of hier...... ach de afwisseling maakt beide natuurlijk leuk! |