Cafe Verheyden

Soort Lunch- en eetcafés
Naam Cafe Verheyden
Straat Wezenstraat 6
Postcode 6811CR
Plaats Arnhem
Telefoon 026-4437035
Fax
Email info@cafe-verheyden.nl
Informatie Lekker maar weinig (en zo'n grote eter zijn wij niet!), dat was m'n indruk nadat ik vandaag bij Cafe Verheyden heb geluncht. Daarbij waren de prijzen vrij hoog voor wat je kreeg. Gelukkig was het wel lekker, maar daarna zijn Alice en ik nog eventjes een lekkere haring gaan eten bij de Gamba.

We hadden het volgende bestelt en natuurlijk "gesplit". Ik had een geroosterde boterham met zachte geitenkaas, uitgebakken spekjes, beetje peterselie en bieslook en wat pijnboompitten. Lekker maar het was ook echt maar 1 boterham.

Alice had een bruin bolletje, echt een gewoon bruin bolletje (had iets anders verwacht) met coppa, zelgemaakte pesto, geitenkaas en rucola sla. Ook dit weer lekker, iets meer pesto had gemogen en ook dit had weer meer moet zijn. Een andere soort brood was op z'n plek geweest.

Alice heeft ook een keer een club sandwich gehad, die schijnen wel voldoende te zijn met ander brood.

Nog maar eens proberen dus en dan 1 van de clubsandwiches nemen.

PS: Om de hoek zit een bakker met het heerlijkste brood, ga daar het brood halen voor jullie sandwiches!!

PS2: Je kunt hier ook dineren en ze hebben oesters. Misschien dat we dus ook nog een keer terugkomen voor het avondeten. We komen dus nog een keer terug.
Social
 
Door Marco Schellings
Datum In 22-5-2002
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Marco
Reactie Afgelopen zaterdag bij Cafe Verheyden gegeten, nu niet voor de lunch maar voor diner. We nog iets om onze ouders voor te bedanken en ik had veel goede dingen gehoord van het avond eten bij Cafe Verheyden.

De kaart is niet zo groot maar heeft van alles wat, als je binnenkomt is het eerste wat opvalt dat het zo klein is. Wij waren met z'n zessen en kregen eigenlijk een tafel voor 4, anderen zaten aan een tafel met z'n vijven die het best voor 2 was. Dat vond ik het grootste minpunt van dit restaurant.

Nou dan over het eten. Als voorgerecht had ik de antipasti en dat was super! Echt heel erg leuk gedaan, zo'n bord met allemaal kleine dingen erop en nog 3 metalen bekertjes met tapenade, rilette en inktvisjes. Verder nog gegrille aubergine, uitjes in balsamico, appel kappertjes, coppa, parmaham, salami, 3 bruscetta, hmm, dat was het geloof ik wel. Erg lekker en ruim voldoende.

De moeders en schoonvader hadden de Thaise kippensoep, wel lekker maar wat minimaal gevuld en de soep smaakte eigenlijk naar Soto. Mijn vader had de kalfslever, scheen goed te zijn maar daar hou ik toch niet zo van.

Als hoofdgerecht had ik rollade van big gekruide met knoflook en salie met daarbij flageolets (soort witte bonen) met spekjes. Erg smakelijk, lekker kruidig alleen de bonen vond ik wat hard. Alice en de moeders hadden gestoofd rundvlees met tagliatelle, was ook wel lekker maar niet zo aan mij besteed. M'n schoonvader had de Dorade en die zag er heel erg lekker uit, maar heb ik niets van geproefd, zat zelf erg te twijfelen om dat te nemen.

Als toetje toen nog Creme Brulee, erg goede vond ik. Is voor mij een van de weinige toetjes die ik neem.

Al met al erg lekker gegeten en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.