aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Brasserij de Boerderij | |
Straat | Parkweg 2, | |
Postcode | 6815 DJ | |
Plaats | Arnhem | |
Telefoon | 026-4424396 | |
Fax | ||
info@brasseriedeboerderij.nl | ||
Informatie | Vanavond gaan we hier eten voor ons 10 jarig jubileum. De kaart belooft veel goeds! | |
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 27-6-2009 | |
Fotos |
Datum | |
Naam | Marco |
Reactie |
Afgelopen zaterdag zijn we hier dus gaan eten voor ons 10 jarig jubileum.
Tijdens het hardlopen kom ik hier regelmatig langs als ik de route door Sonsbeek neem. Het restaurant ligt op een mooie lokatie en ziet er van buiten leuk uit. Bij aankomst was het effe zoeken naar de ingang, die zit dus aan de achterkant en daar zagen we dat er achter dus ook nog een groot terras is aan het water. Dat ziet er echt heel mooi uit! Hier gaan we nog eens lunchen met lekker weer, al zal het wel vol zijn dan ;-). We gingen binnen zitten en daar ziet het er ook allemaal erg mooi uit. Het is een erg mooi restaurant! De kaart en het drankje zijn er snel en ook een snel hapje van olijfjes en rijstcrackers. De kaart is redelijk uitgebreid met verschillende voorgerechten, soepen, tussengerechten en hoofdgerechten. Buiten de kaart om hebben ze 2 soorten dagverse vis. Onze keus valt als voorgerecht op de schotel van voorgerechten voor 2 personen. Als hoofdgerecht neem ik de rundersukade met gamba's en Alice neemt de zeeduivel. Helaas werd bij de vis niet vertelt hoe die klaargemaakt zou worden, dat vind ik een minpuntje. Na de bestelling kregen we nog een amuse van watermeloensoep met grijze garnaaltjes met basilicum, dat was niet echt mijn smaak en Alice vond het ook niet bijzonder. Na eventjes wachten kwam het voorgerecht een gigantisch bord met de verschillende hapjes/gerechtjes. Het zag er echt geweldig uit!!! Heerlijk! Wat lag er allemaal op.......... parmaham (lekker maar niet zo bijzonder), kreeft met sherrydressing (top!!), oester met limoen (super), haringtartaar (super, beste 'zure' haring ooit), op de huid gebakken vis met coquilles (lekker), rundertartaar (da's goede filet ;-)), kaaskrullen met vijgenstroop (lekker zo kaas), dun gesneden kalfsribeye (niets bijzonders), salade (meer dressing aub) dit alles geserveerd met brood en olie en zout, graag iets meer brood de volgende keer. Het voorgerecht was dus toppie alleen had er van mij iets meer brood bij gemogen. Toen kwam het hoofdgerecht, de borden zagen er prachtig uit. Op mijn bord dus een torentje van de sukade met aan een prikker de gamba's en eromheen gebakken paddestoelen, snijboontjes, saus en een appelwortelpuree (denk ik). Het gerecht was lekker maar niet zo bijzonder, heb al vaker sukade gehad maar miste er wat in, ook de saus was wat gewoontjes. Eerlijk gezegd vond ik de gamba's er niet bij passen, ik had dus gehoopt op iets wat het samen zou brengen. Lekker dus maar wat gewoontjes. Alice was zeer te spreken over haar vis, een flink stuk mooi gebakken zeeduivel. Heb er een klein hapje van gehad en het smaakte goed, volgens mij een saffraansaus. Verder bijna hetzelfde op haar bord alleen geen paddestoelen en snijbonen, maar zeekraal. Het garnituur bestond verder uit grove frites en een salade met nu genoeg dressing. Daarna wilde Alice nog graag een nagerecht, ik had al genoeg en wilde wel een koffie. Daar ging iets mis, na de keuze kwam het gerecht maar niet en ook de koffie dus niet. Na een tijdje ging er een licht op bij de bediening en die kwamen nog eventjes vertellen dat ze het vergeten waren. Dat deed het meisje op een hele leuke manier dus wat dat betreft was het vergeven en als excuus kregen we de koffies van het huis. Alice genoot van haar Creme Brulee en ik van wat chocolaatjes. Leuk restaurant, mogen iets uitgesprokenere gerechten zijn, zeker voor de prijs want het zijn geen 'brasserie' prijzen ;-). Voor de lunch komen we zeker eens terug, voor diner misschien. Ze hebben iedere eerste avond van de maand een proeverij diner om de nieuwe kaart te testen en dat lijkt me heel erg leuk! Oh een ander minpuntje voor het restaurant was dat er een feest gaande was waar je af en toe best wat geluidsoverlast van had, misschien stond de muziek daarom wat hard in het restaurant ;-). |