aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Bosch | |
Straat | Apeldoornseweg 4a | |
Postcode | 6828 AB | |
Plaats | Arnhem | |
Telefoon | 026 3512300 | |
Fax | ||
info@boscharnhem.nl | ||
Informatie | Bosch, een restaurant achter de Rembrandt bioscoop in Arnhem. Daar was ik al zo vaak langs gereden dat het niet eens meer opviel. Op zoek naar een adres om te eten kwam ik terecht op Iens en daar werd er erg positief over Bosch geschreven. De keus was dus gemaakt.
Afgelopen woensdagavond was het zover, rond 18.30 kwamen we binnen. Vriendelijk werden we welkom geheten en het eerste dat opviel was dat er verder niemand was! Zo'n mooi weer was het vandaag niet, maar het is natuurlijk wel vakantietijd. Ach voor ons hoeft het niet druk te zijn. Van binnen is het een ruim opgezet restaurant/eetcafe. Kunstenaars mogen de muren opvullen met hun werk waardoor het dus tevens een gallerie is. Dat is eigenlijk altijd wel leuk op die manier, er wordt afgeweisseld en het ziet er leuk uit. Nu dus een tassen expositie. We mogen gaan zitten waar we willen en we kiezen een leuk plekje bij het raam uit. De ober verontschuldigt zich voor de rust ;-). We bestellen wat te drinken en meteen krijgen we er ook een fles koud kraanwater bij, gratis! Zo hoort het, ons kraanwater is over het algemeen net zo goed als bronwater. We krijgen ook meteen de kaart. Het menu is simpel, 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 nagerechten, van allen ook een vegetarisch gerecht. De leveranciers staan op de kaart vermeld, dat geeft meteen een goed gevoel over de kwaliteit. Onze keus valt voor het voorgerecht beide op de antipasti schotel en als hoofdgerechten de paardebiefstuk met salade van rucola, tomaat en feta en voor Alice de hele dorade ingestoken met rozemarijn, tijm, en knoflook met peterselie-knoflookolie. Normaal zou ik niet zo snel paardebiefstuk bestellen maar het schijnt echt geweldig vlees te zijn. Eens proberen dus. We zitten echt op een leuk plekje, lekker licht door het raam. De ruimte is lekker ruim en ik verwacht dat het zelfs bij drukte nog wel leuk zitten is. Het enige minpunt is wat mij betreft de stoelen, die mogen wat comfortabeler. We krijgen als klein hapje wat olijven, erg lekker gemarineerde olijven met knoflook. Al snel krijgen we het voorgerecht samen met wat brood. Het voorgerecht is een mooi bord met daarop: wat plakjes chorizo en coppa, zoetzure champignons, een kalfskroketje (warm), zalmsalade, een stukje meloen, gegrilde groenten en half gedroogde tomaatjes. Eigenlijk is alles lekker, het zou iets minder koud mogen zijn. Toppers zijn het kalfskroketje en de zalmsalade. Die salade ga ik zelf ook eens proberen te maken! Lekker en ruim voldoende. Na het voorgerecht komt de vrouwelijke kok nog eventjes langs, ze verontschuldigd zich voor de rust ;-). Ach met zo'n bediening is het geen centje pijn, heel relaxt en vriendelijk. Het hoofdgerecht komt daarna al snel. Niet te lang niet te kort gewacht. De biefstuk dus met een salade van rucola, tomaat en feta. Als bijgerechten voor beide gerechten krijgen we wat frietjes, kruiden mayonaise en allebei een bordje geraspte wortel met een zurige dressing. Het vlees is botermals, wat kan een biefstuk dan toch lekker zijn! De salade is licht aangemaakt en past goed bij het vlees. Een top gerecht in al zijn eenvoud, gewoon goede produkten en dan kan het bijna niet mis. De dorade dus in zijn geheel, ingestoken met tijm, rozemarijn en knoflook en eromheen wat peterselie-knoflook olie. Het geheel is goed op smaak gebracht en is ook al zo lekker. De dorade is lekker gegaard en nog lekker sappig en de smaak van de knoflook, rozemarijn en tijm komt goed door. Ook de olie is erg lekker en op smaak, meer dan een olie. De frietjes en groente erbij maken het geheel goed af. Ik ben blij dat Alice en ik beide gerechten hebben gedeeld zo van beide kunnen genieten. Na nemen we alleen een koffie, een cappucino voor Alice en een Latte Macchiatto voor mij. Gewoon lekker, kan beter (iets te sterk wat mij betreft) erbij 2 koekjes en chocolaatjes, lekker. wij komen hier zeker nog eens terug. Toppertje. |
|
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 2-8-2013 | |
Fotos |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |