Bistro Piaf

Soort Restaurants
Naam Bistro Piaf
Straat Velperplein 30
Postcode
Plaats Arnhem
Telefoon 026-3510036
Fax
Email
Informatie Gezellig restaurantje met een keuzemenu van 19,50 euro.

Wij hadden genomen, de carpaccio, erg ruime carpaccio met oude kaas, sla, potje met pesto, pijnboompitten, kappertjes, croutons en dressing door de sla. Goede carpaccio, en zoals gezegd erg ruime portie en erg lekker.

Alice had de mosterdsoep en aangezien ik daar niet zo van houd kan ik er niet objectief over zijn, ik vind het meer een saus ;-)

Als hoofdgerecht had ik de struisvogelbiefstuk met rode wijnsaus, de saus apart geserveerd die erg lekker was met 3 stukjes biefstuk. Dit was de eerste keer dat ik struisvogel had en het was een aangename verrassing, erg zacht en mals vlees.

Alice had de scholfilet, gevuld met gerookte zalm en garnaaltjes met kreeftensaus, ook erg lekker, maar ik vond mijn gerecht lekkerder ;-)

Het garnituur bestond uit 3 soorten aardappelen, gebakken, gegratineerd (erg lekker) en frites en daarbij nog 2 porties rauwkost van koolsoorten, lekker fris, daar houd ik altijd van bij een maaltijd. En als groenten wat gestoomde bloemkool, boontjes en broccoli en nog wat koolrabi. Allemaal erg lekker en niet te zacht.

Nagerecht was wat minder, profiteroles met ijs en warme chocolade saus, soesjes was 'oud' en de saus was niet zo lekker. Alice had een Irish Coffee, kan er geen oordeel over geven maar volgens mij was ie goed.

Al met een al een goed restaurant, zeker als je kijkt naar de prijs, het menu kost dus 19,50 euro maar je kunt ook alle gerechten los bestellen. De keus bestaat uit 6-7 voor iedere gang. Ik weet niet hoe vaak de kaart veranderd want dat is wel nodig.
Social
 
Door
Datum In 28-10-2002
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Arnold Bredewout
Reactie Gisteren hier gegeten met drie vrienden.
De recepten zijn heerlijk klaar gemaakt en ook lekker snel klaar.
Ik had vooraf de salade met kip welke zeer goed klaar gemaakt was en de portie was lekker groot. Als hoofdgerecht de trio piaf gegten je krijgt hierbij per tafel friet, gebakken aardappelen en salade bijgeserveerd en kunt ook gewoon bij bestellen.
Als toetje had ik de profitorolles, welke ook zeer smakelijk waren.
De bediening is lekker vlot en zeer goed, dus echt een aanrader.

Arnold