Bistro Petite Ruelle

Soort Restaurants
Naam Bistro Petite Ruelle
Straat Kerkstraat 10
Postcode 5261CR
Plaats Vught
Telefoon 073 6565872
Fax
Email
Informatie Ontzettend gezellig restaurant, met een super keuken!! Iedereen die ik ken die daar geweest is roept erover dat het echt geweldig eten is daar en de prijs/kwaliteitverhouding is heel erg goed. Er zijn weinig restaurants waar je zo overheerlijk kunt eten en toch relatief weinig moet afrekenen. Geweldig restaurant echt een aanrader!!!
Social
 
Door Tamara
Datum In 5-4-2005
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Caroline & Hans
Reactie In het verleden hele goede ervaringen met dit restaurant. Daarom afgelopen zondag ook weer gereserveerd om een verjaardag te vieren met de familie. Bij binnenkomst vertelden we te hebben gereserveerd met vijf personen. Het eerste en directe antwoord was echter: "dat kan niet"??!!. De zaak zat vol en we konden er niet meer bij.
Nou hebben we best begrip voor een foutje, maar enige vorm van excuus door de eigenaresse zat er kennelijk niet in. We zijn dus maar weer afgedropen. Wat ons betreft een gemiste kans en voortaan maar op zoek naar een restaurant waar gastvrijheid nog wel hoog in het vaandel staat. Het eten was altijd goed, maar gastvrijheid vinden we toch ook belangrijk.

Datum
Naam Ben en Tineke Jansen
Reactie Op 15 november hebben wij met onze vier vrienden in het restaurant Petite Rouelle gegeten.
Wij hebben een heerlijke, ontspannen avond gehad. Het eten was heerlijk, keurig verzorgd en qua prijs kwaliteit verhouding goed te noemen.
Het personeel was gastvij en werd er op een leuke ontspannen manier bediend.Dit restaurant is zeker aan te raden, wij komen in ieder geval hier terug.

Veel groeten Ben en Tineke

Datum
Naam Barbara
Reactie Heel gezellig restaurantje met een uitstekende service. Het is een familiebedrijfje die hart voor zijn zaak heeft. Een aanrader als je eens in de buurt bent. Heerlijk vers brood, malse biefstuk en de lekkerste Irish Coffee van Nederland, geserveerd met de beroemdste bonbon (kampioen van Nederland). Je kunt er makkelijk parkeren.

Datum
Naam lien
Reactie Gisterenavond daar met mijn man gegeten
De keuken is heerlijk en de bediening was superrrrrr.Compliment voor de keuken en bediening .Bij binnenkomst schaaltje met olijfjes kruidenboter en knapperig stokbrood .Tussen de gangen lekker bolletje citroenijs .Heerlijke vis en niet zuinig ,ga daar zeker nog een keer heen !!!!

Datum
Naam ogni Tanto
Reactie Kom er regelmatig en elke keer weten ze me weer te verassen.
Prima eten, leuke sfeer.
De prijs kwalitietverhouding is denk ik uniek in Nederland.

Eet smakelijk

Datum
Naam Ramon
Reactie 1 woord: vast heel lekker

Datum
Naam h.boon
Reactie wij hebben gegeten in de bistro beneden en het was echt helemaal super. wij komen vaker daar en de gastvrouwen zijn heel erg aardig en het eten is helemaal top echt een aanrader!!!

Datum
Naam pieterse
Reactie Al vaak geweest maar de kwaliteit loopt het laatste jaar sterk terug.
Vrijdag nog geweest en wij zijn daar met 6 man weggestopt op zolder waar het zo'n beetje vroor!
Verder klopt vaak de beschrijving op de kaart niet.

Datum
Naam Ton van Bokhoven
Reactie Ik ben met een groep van 9 personen wezen eten en ik moet zeggen voortreffelijk !! Een echte culinaire aanrader !! Prijsstelling is ook goed.