Bar Florian

Soort Lunch- en eetcafés
Naam Bar Florian
Straat Jansplaats 59
Postcode 6811GD
Plaats Arnhem
Telefoon 026-4451317
Fax
Email
Informatie Een tijdje terug hier geluncht en dat was erg goed. De kaart is niet heel uitgebreid dus daar kun je het niet aan afzien.

Het ziet er erg trendy uit allemaal. De kaart ziet er vrij summier uit, weinig uitleg van de gerechtjes.

Wij hadden genomen een broodje met parmaham en mozzarella, erg lekker brood (Panne van Het Bakkertje, de kaas was ietwat gesmolten en erg lekker, vaak zit er niet zoveel smaak aan Mozzarella, maar deze was echt lekker. Ook de parmaham was erg goed. Het werd geserveerd met een heel klein beetje sla aangemaakt met goede balsamico.

Het andere broodje was hetzelfde brood met gegrillde groenten en mozzarella, deze was eigenlijk nog lekkerder, maar ik denk dat de combinatie van dit broodje en dan nog met parmaham helemaal super zou zijn.

Leuke tent om te lunchen.
Social
 
Door Marco
Datum In 6-11-2005
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Marco
Reactie Trendy lunchtentje, 's avonds een trendy bar.

Wij kwamen voor een broodje. Het is er erg leuk zitten met al het glas en de gehele hoek, je kunt dus erg leuk naar buiten kijken.

De kaart is best ruim, zeker wat betreft de hapjes om mee te borrelen ofzo.

Wij kwamen dus voor de lunch en de koffie. Die koffie, die is super. Lekker cappucino.

De broodjes werden: "Kalfsfilet met truffelmayonaise met gebakken kwarteleitjes" en de "Gegrillde Panne met mozzarella en parmaham". De kalfsfilet was erg lekker, leuke combi met het eitje. De panne was dus gewoon brood (misschien nog niet geleverd van het Bakkertje, het was maandag) met mozzarella en parmaham. Volgens mij was het nu geen buffelmozzarella! De vorige keer was dat broodje veel lekkerder........ jammer.

Rosalie vond het erg leuk daar, genoeg te bekijken en leuk spelen met het lepeltje van de koffie :-). Rosalie is dus mijn kleine dochtertje (6 maanden).