Bahn Thai Afhaalcentrum

Soort Diverse Afhaal/Bezorg zaken
Naam Bahn Thai Afhaalcentrum
Straat Beekstraat 72
Postcode 6811DX
Plaats Arnhem
Telefoon 026-3893602
Fax
Email
Informatie Een aanwinst voor Arnhem al had ik eerst mijn twijfels. De eerste keer dat ik hier wat afhaalde had ik het verkeerde gekregen, alleen twijfelde ik of het echt verkeerd was ;-).

Hier ben ik nu dus 2x geweest, beide keren hetzelfde gerecht genomen. De kip met basilicum, de 2e keer nog wat extras genomen, de pikante salade met kip en gebakken rijst.

De eerste keer was het dus een ander gerecht, met erg veel grote gember stukken. Dat vond ik niet lekker, al was de smaak toen ook al goed.

De tweede keer kreeg ik het goede gerecht en dat was erg lekker! Niet helemaal zoals in Thailand maar het kwam in de buurt. De gebakken rijst was ook smakelijk en de salade ook, alleen vond ik die wat saai omdat er niet zoveel salade elementen in zaten. Vooral grote stukken kip en grote stukken ui, ik zou liever alles heel fijn gesneden zijn en dan ook meer ingredienten, vooral de kool miste ik.

Hier komen we wel vaker.

Tip is wel om van te voren te bestellen en dan op te halen.
Social
 
Door Marco
Datum In 2-7-2007
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Esther
Reactie Het eten is heerlijk, al moet je wel weten wat je neemt!!!De tom kai kai is heerlijk, een kokossoep... En anders is de kau pad heerlijk, rijst met beef en groenten... Verder is de bediening ook goed, al zijn de wachttijden soms erg lang....Maar al met al zeker een aanrader als je lekkere aziatische gerechten zoekt..

Datum
Naam Joppe
Reactie Beste Thai van Nederland. Echt alles is lekker en niet duur. Een aanrader voor de kids is de zoete kipgerechten. Zelfs de moeilijke eters zullen aanschuiven. Toppertje.
Mijn voorkeur is rode curry met ossenhaas, maar die is wel pittig. Voorafje: garnalensoep.

Datum
Naam alex
Reactie Ik haal hier vaak mijn eten. Het is precies genoeg voor een volle maaltijd maar ik ben dan ook een goede eter als het op Aziatisch eten aankomt. Je moet de Thaise keuken een beetje kennen om dit goed te kunnen beoordelen. Iedere streek heeft zijn eigen gerechten Ik heb veel Thai gegeten in de streek Isaan , zuid Oost Thailand. Bij Bahn Thai is het anders en naar mijn idee lekkerder. Ik vind het eten heel smakelijk, goed bereid en van een constante kwaliteit. Eigenlijk vind ik alles wel lekker wat er gekookt wordt maar ik heb mijn voorkeuren. Ik ben heel blij dat het zo dicht in de buurt is, zeker een aanrader.

Datum
Naam Martin
Reactie ik heb aan de mensen in de buurt gevraagd voor thais afhaal. Ze gaven me het adresje dat vlakbij de politiebureau was,

ik had eerst mijn ik hoefde niet lang te wachten.

ik heb 2 gerechten besteld een met cashew en een met garnalen en een bhant thai mix,

Echt heerlijk, echt een tip!!