Arnhems Proeflokaal

Soort Restaurants
Naam Arnhems Proeflokaal
Straat Spijkerstraat 3
Postcode 6828 DA
Plaats Arnhem
Telefoon 026 351 8485
Fax
Email info@arnhemsproeflokaal.nl
Informatie Eetcafe in het Spijkerkwartier. Goedkoop en kwalitatief goed.
Social
 
Door Marco
Datum In 1-5-2014
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Marco
Reactie Na een tijdje zoeken op Iens besloten om naar het Arnhems Proeflokaal te gaan. De recensies zijn geweldig, ik ben benieuwd. Het is een eetcafe achtig 'ding'. Je kunt er beneden en boven zitten. Het ziet er gezellig uit. We merken wel al snel dat de bediening nogal onervaren is.

Het menu staat op een groot bord in het restaurant/cafe, de ober vertelt het ook. Er is keus uit 3 voor-, 3 hoofd- en 3 nagerechten.

Onze keus valt als voorgerecht op een carpaccio voor mij. Dit lijkt meer op een carpaccio van de makro dan een 'echte'! Er zit geen brood oid bij en daar vraag ik om. Dit duurt me een partij lang! De smaak gaat maar het is weinig bijzonder. Jammer voor zoiets simpels.

Alice heeft de salade met zeevruchten. Ook dit is niet iets dat kwaliteit uitstraalt. Wat fletse sla en zo te zien zeevruchten uit vriezer of potje zonder dressing oid. Een erg slecht begin. Gelukkig is de prijs wel erg laag.

Dan het hoofdgerecht. Tournedos met rodewijnsaus, gratin en boontjes. Er ligt ook wat popcorn op het bord, leuk maar zorg dan wel voor krokante/verse popcorn en niet een taaie! Het vlees is okay maar de rest niet, saus is meer het vocht van rode kool en erg dun en zoet/zuur achtig. De gratin veel te hard gebakken en de boontjes te rauw.

Alice heeft de forel, dit is wat beter. De vis is lekker, wel graatjes maar da's forel. De tomaat gratin is hier juist veel te kort, de tomaat is nog hard. Garnituur is niet goed.

Jammer van de maaltijd, de prijs is er wel naar maar dan geef ik toch liever meer uit. Dit matcht echt niet met de recensies van Iens. Geen smaak die lui, slechte dag kok? Geen idee. Ik zal niet snel terugkomen.