Barbecue recepten

Pinchos Morunos

2-8-2000 - Tapas+Mezze gerechten - Bezocht: 51 keer - Doorgestuurd: 45 keer - Snack - Spanje - Meng de kruiden met het zout. Doe het vlees in een schaal en giet hier voldoende o...... Marinade olie De kruidenmix: 1 deel witte peper 4 delen komijnpoeder 3 dele.....

Gegrillde koteletjes met knoflook aardappelpuree en gegrillde groenten

2-8-2000 - Vlees gerechten - Bezocht: 35 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Combineer marinade en vlees in een plastic zak of schaal. Enkele uren marineren in de...... Marinade 0,5 dl olijfolie 1 el citroensap 4 teentjes knoflook, gehakt 4 .....

Dijon Pesto Steak

2-8-2000 - Vlees gerechten - Bezocht: 42 keer - Doorgestuurd: 71 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Combineer basilicum/peterselie met de walnoten, mosterd en knoflook. (Liefst in een k...... 1/2 kopje verse basilicum of peterselie 1/2 kopje walnoten, gehakt 2 el Dijon mosterd .....

Rib Eye met mosterd biersaus

2-8-2000 - Vlees gerechten - Bezocht: 52 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Maak de ribeye droog met keukenpapier. Meng de knoflook met de peterselie, peper en b...... 1 dikke rib-eye 2 el gehakte knoflook 2 el gehakte peterselie 1/2 tl gemalen verse pepe.....

Oosterse kabeljauw met gemengde groenten

2-8-2000 - Vis gerechten - Bezocht: 37 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Hoofdgerecht - China - Oven voorverwarmen op 200 C of gasovenstand 4. Stukken bakpapier op aanrecht uitsprei...... 1 struikje tah tsai, ½ zakje verse koriander, 1 limoen, 1 bakje tauge (125 g), 500.....

Zalmsteaks met basilicumsaus

2-8-2000 - Vis gerechten - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Aardappelen in kokend water met zout 10-15 min. koken. Aardappelen afgieten en aan sp...... 35 g verse basilicumblaadjes ½-1 el citroensap zout, peper 6 el olijfolie 4 moten .....

Vispakketjes met Provencaalse saus

2-8-2000 - Vis gerechten - Bezocht: 29 keer - Doorgestuurd: 58 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Voorbereiden boter en olijfolie verhitten en ui en knoflook hierin ± 5 min. b...... 25 g boter of margarine 1 el olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, geper.....

Teriyaki saus

2-8-2000 - Saus gerechten - Bezocht: 123 keer - Doorgestuurd: 126 keer - Bijgerecht - Japan - Combineer alle ingredienten en gebruiken als marinade, na het marineren de rest gebru...... 1 el japanse sojasaus 2 el rijstwijn of sherry 2 el suiker 2 el olie 4 tl gemberpoe.....

Thaise Limoen Gember Dressing

2-8-2000 - Saus gerechten - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Bijgerecht - Thailand - Alle ingredienten goed mengen in een blender of keukenmachine tot een gladde massa on...... 3 el limoensap 2 el rijstwijn azijn 3 el ongezouten pinda's 1 stukje gember geraspt .....

Zongedroogde tomaten vinaigrette

2-8-2000 - Saus gerechten - Bezocht: 34 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Bijgerecht - Italie - Alle ingredienten, behalve de olie, in een blender of keukenmachine pureren. Daarna l...... 1 dl Dijon mosterd 1 dl balsamico azijn 1/2 kopje verse oregano 1/2 kopje verse basi.....

Creoolse Mosterdsaus

2-8-2000 - Saus gerechten - Bezocht: 31 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Bijgerecht - Amerika - Ingredienten goed mengen...... 0,5 dl Dijon mosterd 1 el gele mosterd 1 el mierikswortel 1/2 tl cider azijn een s.....

Basilicum Vinaigrette

2-8-2000 - Saus gerechten - Bezocht: 42 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Alle ingredienten fijnmaken in keukenmachine, behalve de olie. Die als laatste toevoe...... 0,5 dl rode wijnazijn 1 el knoflook, gehakt 1 tl gehakte sjalotjes 2 el gehakte basi.....

Sauce Piquante

2-8-2000 - Saus gerechten - Bezocht: 27 keer - Doorgestuurd: 2 keer - Bijgerecht - Amerika - Bovenste ingredienten ca. 4 min. zachtjes bakken. Daarna de tomaat en bouillon toevoe...... 1 fijngesneden ui 2 geperste teentjes knoflook 1 groene paprika, fijngesneden 1 spaans .....

Thai Dressing

2-8-2000 - Saus gerechten - Bezocht: 267 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Bijgerecht - Thailand - Goed mengen...... 1 tl sesamolie 2 el sojasaus (japanse) 1 el limoensap 1 tl bruine suiker 1 tl nam plam.....

Raito (Rode wijnsaus, Provencaalse)

2-8-2000 - Saus gerechten - Bezocht: 34 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Pel de sjalotten, ontvel de tenen knoflook, halveer ze, verwijder de kiempjes en hak ...... 2 sjalotten 8 tenen knoflook 4 op pekel ingelegde ansjovisjes, of zout naar smaak 8 .....

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> 
Home