aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJE27-12-2006 - Saus gerechten - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Amerika - Pureer de jalapenopeper met de koriander (incl. steeltjes), knoflook en het limoensap...... 2 eetlepels jalopenopeperreepjes (pot a 225 g) 1 zakje verse koriander (15 g) 1 eetlepel.....
23-12-2006 - Groente gerechten - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Amerika - Kook de aardappels gaar in water met zout en pureer ze. Smelt de boter in een braa...... 30 gram boter 150 gram bacon, in stukjes gesneden 8-10 sjalotten, geschild en in ringetj.....
23-12-2006 - Vlees gerechten - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Kruid de konijnenbouten met zout en peper. Verhit de olie in een braadpan en bak de b...... 1 kilo konijnenbouten 1 ui, gesnipperd 50 gram roomboter 3 el olie 300 ml droge witte .....
6-12-2006 - Vlees gerechten - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - De bouten 24 uur in een marinade zetten van: rode wijn met selderij, peterselie, ui, ...... p.p. 1 hazebout rode wijn winterwortel selderij (bosje) peterselie (bosje) citroen 3.....
17-11-2006 - Vlees gerechten - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 48 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Maak een bechamelsaus: smelt 2 eetlepels boter in een steelpannetje en fruit daarin d...... 1 kg aardappels, geschild en in dunne plakken 2 uien, in dunne ringen 250 gram bacon, in.....
29-10-2006 - Soep gerechten - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 24 keer - Voorgerecht - Polen - Paddestoelen wassen en nat maken met koud water. De gewassen soepgroenten toevoegen e...... 0,5 - 0,6 kg bieten, 250 gr. Soepgroenten, 20-30 gr gedroogde paddestoelen, 20 gr .....
29-10-2006 - Zoete gerechten - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 31 keer - Bijgerecht - Polen - Meel kneden met kleine stukjes van de boter/margarine en een mespuntje zout toevoegen...... Deeg 0.5 kg volkoren meel, 250 gr. Margarine of boter, 100 gr gist (vers), 1 .....
29-10-2006 - Groente gerechten - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 32 keer - Bijgerecht - Polen - De kool (witte en zuurkool) goed koken. Het vlees braden. De paddestoelen koken (ik g...... 1 kg zuurkool, 1 kg witte kool (zoet), 1 kg vlees (gemengd spek, varkensvlees, worst (het .....
8-9-2006 - Vis gerechten - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 79 keer - Bijgerecht - Belgie - Voorbereiding Snij de ui en de wortel heel fijn pel de knoflookteentjes Maa...... wokolie 20 scampi's 1 Ui Een wortel 3 tomaten een EL tomatenpuree 2 teentjes knofloo.....
25-7-2006 - Gevogelte gerechten - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Hoofdgerecht - Belgie - - Kook de kip gaar met de laurierbladeren. - Haal het wit vlees van de gebeente en...... Voor de kip: 1 wortel 1 ui 1 stengel prei 1 soepkip 2 laurierblad 1,5 l water V.....
25-7-2006 - Zoete gerechten - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 81 keer - Bijgerecht - Amerika - 1. Cupcakes: Meng de margarine met de suiker tot het wit en dik is. 2. Klop de eiere...... Voor de cupcakes: 120 gr margarine 120 gr suiker 2 eieren 60 ml melk ½ eetlepel van.....
25-7-2006 - Zoete gerechten - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Bijgerecht - Amerika - 1. verwarm de oven voor op 180 C. Vet een muffintray in. 2. Roer de zachte boter en ...... 120 gr boter 200 gr donkere suiker 1 groot ei, opgeklopt 1/2 theelepel vanille 50 gr d.....
12-7-2006 - Vis gerechten - Bezocht: 29 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Hoofdgerecht - Japan - Strooi wat lenteui op alu folie, leg daar de kabeljauw op. Bestrooi met de rest van d...... 1 stukje kabeljauw haasje, dik stuk van ca. 150 gram 1/2 el sake 1 el sojasaus ca. 1 el.....
30-6-2006 - Vlees gerechten - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Snij het hoedje van de Romatomaten en hol ze uit met behulp van een lepeltje. Snij ee...... 12 roma of pruimtomaten 500 gr kippengehakt Bosje verse kruiden naar keuze 1 rode of gr.....
30-6-2006 - Pasta gerechten - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 2 keer - Voorgerecht - Italie - Breng de bouillon aan de kook. Je kan een bouillon trekken door de kip minstens 1 uur...... 400 gr tortellini 1,5 liter kippebouillon 50 gr boter 1 eetlepel fijngehakte peterselie.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >>
Home