jan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJEjan 21 2020
Makkelijk en lekker!
jan 16 2020
Regelmatig gaan we met vrienden, familie en kennissen bij, De Japanner, zoals we dat hier zeggen, een gezellig verblijf en lekker etentje doen. Altijd een succes, voor elk wat wils, en iedereen is ze.......
BEKIJK DIT ADRESJEjan 6 2020
okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
25-5-2005 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Nagerecht - Belgie - Klop de dooiers met de suiker tot een witte vaste massa. Breng de room en de melk ...... 220 ml room, minstens 35% vetgehalte 150 ml halfvolle of volle melk 80 gr witte fijne su.....
25-5-2005 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Nagerecht - Italie - Klop de eierdooiers en de suiker op in een kom. Meng 125 ml warme room in de opgeklop...... 250 ml volle room, minstens 35% vetgehal 250 ml volle melk 175 gr suiker 1 eetlepel Nes.....
25-5-2005 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 54 keer - Bijgerecht - Belgie - Kneed van de eerste grondstoffen een voordeeg in een kom. Kneed zeer goed tot een hom...... 300 g bloem 150 g water 70 g griessuiker 1 pakje vanillesuiker 2 eieren 50 g gist 15.....
25-5-2005 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Bijgerecht - Belgie - De druiven wassen halveren en ontpitten. De schil van de cavaillon of galia verwijder...... witte of blauwe druiven cavaillon, galia of honingmeloen aardbeien ananas sinaasappele.....
27-4-2003 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Nagerecht - Nederland - Splits het ei.Klop het eiwit, met een sufje zout, stijf. (Met de mixer zo gebeurt).K...... 1 ei snufje zout 2 eetelepels suiker(of zoetstof) wat boter.....
7-4-2003 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Nagerecht - Frankrijk - pan kleine tulbandvorm mixer Doe het zakje vanillepuddingpoeder in een kom en gi...... TRILPUDDING MET VANILLESLAGROOM 250 gram verse aardbeien of een blik van 410 gram met .....
20-11-2002 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 147 keer - Bijgerecht - Zuid Afrika - Boter en suiker kloppen tot romig. Vanille aroma bij voegen. Een voor een de eieren ...... 125 ml ( ½ k) boter 250 ml ( 1k) suiker 2 eieren 500 ml (2k) bloem 10 ml (2tl) bakpoed.....
19-11-2002 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 40 keer - Bijgerecht - Nederland - Verwarm de witte basterdsuiker met het water tot de suiker is opgelost. Laat de suike...... 150 gr. witte basterdsuiker 5 dl water 500 gr. aardbeien sap van 1/2 citroen 1/2 el ge.....
19-11-2002 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Nagerecht - Frankrijk - Besprenkel de nashiperen met 1 el citroensap. Breng de wijn, 2 1/2 dl water, suiker, ...... 2 nashiperen geschild 4 el citroensap 2 1/2 dl zoete witte wijn (muscat de rivesaltes, s.....
13-11-2002 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 40 keer - Nagerecht - Zuid Afrika - Bodem: Meng bloem en suiker Rasp de koude boter en wrijf erin tot kruimelig. Druk ...... Taartbodem: 250 ml (1k) bloem 12,5 ml (1el) poedersuiker 125 gr (1/4pond) boter beetj.....
13-11-2002 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Nagerecht - Zuid Afrika - Klop de boter, eigeel en suiker goed samen. Zeef de bloem, bakpoeder en zout en voeg...... 25ml (2el) gesmolten boter 3 eieren, wit en geel gescheiden 125ml ( ½ k) suiker 250ml (.....
9-11-2002 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Nagerecht - Italie - Leg vier lange vingers naast elkaar op een bordje. Vermeng de diksap door het water e...... KINDER TIRAMISU voor 2 personen 8 lange vingers 2 eetlepels diksap aardbeien en kerse.....
5-11-2002 - Bezocht: 49 keer - Doorgestuurd: 499 keer - Nagerecht - Italie - Koffie zetten. De koffie in een grote kom doen samen met de likeur. De eieren scheid...... 200 gram savoiardi (Italiaanse lange vingers) 4 grote koppen espresso koffie 6 el suiker.....
20-5-2002 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Bijgerecht - India - bakvorm schaal garde deegroller Het bladerdeeg laten ontdooien. De eidooiers v...... KOKOSTAARTJE 4 plakjes bladerdeeg 3 eieren 75 gram rietsuiker of oerzoet 75 gram ger.....
30-4-2002 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Bijgerecht - Amerika - Pers de citroenen uit en schil de citroenen (alleen het geel). Doe de schil bij het k...... 12 citroenen 1 1/2 kopjes suiker 1,6 l. ijswater 3 dl kokend water.....