aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJE16-2-2002 - Bezocht: 57 keer - Doorgestuurd: 165 keer - Lunchgerecht - Joegoslavie - Meng alle ingredienten. Vorm hiervan worstjes van een vinger dik en een vinger lang. ...... 500 gram lamsgehakt 500 gram rundergehakt 1 geklopt ei 5-6 druppels tabasco 1 tl orega.....
30-1-2002 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Snack - China - Hak de garnalen fijn in een keukenmachine. Veog de waterkastanjes, gember, lenteui...... 325 gram gepelde, schoongemaakte garnalen 1/2 kopje fijngesneden waterkastanjes 1 1/2 .....
23-1-2002 - Bezocht: 61 keer - Doorgestuurd: 110 keer - Snack - Turkije - Pers de knoflook. Pureer de kikkererwten met de tahin in de keukenmachine. Roer het...... 350 gare Kikkererwten 1 dl Olijfolie 4 teen Knoflook 3/4 t.....
23-1-2002 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Lunchgerecht - Turkije - Schep in een kom de plakjes kip , het zout, de peper, de kardemom, de kaneel, het kr...... 1 kg Kipfilets(in dunne plakjes) 1/2 theel Zout 1/2 theel Peper 1/2 theel Kardem.....
20-12-2001 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 51 keer - Bijgerecht - Spanje - Verhit de olie in een pan, voeg dan de sjalotten toe. Lichtbruin laten worden en de r...... 500 gram spinazie, steeltjes verwijderd 2 el gehakte sjalot 3 el rozijnen 3 el gerooste.....
7-12-2001 - Bezocht: 60 keer - Doorgestuurd: 79 keer - Bijgerecht - Japan - Maak een dressing van de sojasaus, azijn en limoensap. Eventueel nog wat sesamolie. ...... 1 dikke biefstuk grof gemalen peper half teentje knoflook wat sesamzaadjes 3 el japa.....
7-12-2001 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Bijgerecht - Amerika - Vlees kruiden met peper en zout en bakken tot nog rood van binnen. In dunne plakjes s...... 1 flinke entrecote 1 spaans pepertje, geraspt 1 el geraspte gember 1/2 teentje knoflook.....
7-12-2001 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Snack - Amerika - Spinazie en artisjokkenharten verwarmen tot gaar, ca. 10 minuten. Afgieten. Verwarm d...... 1/2 kopje ontdooide spinazie 1 kopje artisjokkenhartjes fijngesneden 200 gram roomkaas .....
7-12-2001 - Bezocht: 30 keer - Doorgestuurd: 74 keer - Bijgerecht - Italie - Oven voorverwarmen op 180 C. Broodkruim met melk mengen, 5 minuten laten staan. Da...... 2/3 kopje broodkruimels 3 el melk 1/3 kopje geraspte parmezaan 1/2 grote ui fijngesnede.....
25-7-2001 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Snack - Spanje - Sardientjes uit laten lekker. Meng de lenteuit, met de pepertjes en voeg zout, pep...... 2 blikjes sardientjes, in water 1 lenteui gehakt 1/2 groen pepertje 1/2 rood pepertje .....
7-7-2001 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 92 keer - Snack - Spanje - De grote hoeveelheid olie verhitten (dit is voor in de ovenschaaltjes). Verhit de ...... ca. 250 gram grotere garnalen (rauw) 2 el olie 1 el gehakte knoflook 1 laurierblad 1/4.....
24-5-2001 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Bijgerecht - Amerika - 1. Verwerk garnalen, lente-ui, sereh, knoflook, eiwit, olie koriander, sauzen en ...... 500 g rauwe garnalen, gepeld, zwarte ader verwijderd 8 lente-uitjes, gehakt 1 stengel se.....
20-5-2001 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Bijgerecht - Amerika - Rijg 3 artisjokhartjes aan een stokje, herhaal dit. Smelt de boter en bak de beide...... 12 artisjokhartjes 4 el ongezouten boter 6 teentjes geroosterde knoflook, gehakt 1 teen.....
20-5-2001 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 36 keer - Bijgerecht - Amerika - Als je geen ronde geitenkaas hebt, de kaas in die vorm rollen met keukenfolie. Daarna...... 150 gram verse, zachte geitenkaas 3 el balsamico azijn 2 teentjes knoflook gehakt 1 el .....
20-5-2001 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Bijgerecht - Amerika - Rooster een bol knoflook door de losse velletjes van een bol te halen, dan de kop er ...... Een bol knoflook Olijfolie peper en zout eventueel stokbrood, mosterd, geitekaas.....