Take-Ya

Soort Japanse Specialiteitenwinkel
Naam Take-Ya
Straat Rembrandtweg
Postcode
Plaats Amstelveen
Telefoon
Fax
Email
Informatie Deze Japanse winkel is nog beter dan Meidi-Ya in Amsterdam. Je kunt er eten of eten halen, je kunt er ook allerlei spullen kopen om zelf thuis Japans te maken.

Update van Marco: Deze winkel is eigenlijk geen winkel.... het is meer een traiteur op japans gebied. Ze hebben een zeer uitgebreide keus uit sushi en heel veel japanse maaltijden van Udonsoep t/m Katsudon. Voortaan als ik in Amsterdam kom ga ik hier sushi eten/halen en voor de ingredienten ga ik naar Meidi-Ya! Indien iemand interesse heeft kan ik het prijslijstje hier bij zetten.

Een aanrader!!!!!
Social
 
Door Yvette
Datum In 21-4-2001
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Marco
Reactie Top spicy tuna, ook de andere sushi is erg lekker.

Datum
Naam Kathy Grobben
Reactie Wij komen al 10 jaar voor de sushi bij Take Ya. Nergens hebben wij het zo top gegeten als hier. Het is voor ons zeker niet naast de deur maar we hebben het er zeker voor over.
Alles is super vers en met de juiste hand bereid.

Datum
Naam Ellen
Reactie In alle opzichten fantastisch!!

Datum
Naam brenda
Reactie De beste sushi die we ooit gegeten hebben. Wij wonen nu in Haarlem en gaan nog geregeld naar Amstelveen om sushi te halen. Ik heb heel wat restaurants en plaatsen sushi gegeten maar nog nooit was het zo lekker als bij Take ya. Diverse vrienden van me zijn het met me eens.

Groet,

Brenda

Datum
Naam e.de.boer
Reactie We hebben jullie winkel 1x bezocht en genoten.Helaas is het niet bij ons om de hoek.Wij wonen in Hoofddorp,maar bij gelegenheid komen we zeker een keer terug.Vriendelijke groet Emmy