De Blonde Pater

Soort Lunch- en eetcafés
Naam De Blonde Pater
Straat Houstraat 62
Postcode
Plaats Nijmegen
Telefoon
Fax
Email
Informatie De lekkerste broodjes van Nijmegen!
Social
 
Door Femke
Datum In 15-5-2004
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Marieke
Reactie Nog altijd de nr 1 qua koffie en sandwiches en altijd prettige bediening. Soms wel wat teveel lawaai, en soms zoo druk dat je niet eens naar binnen kan om je lekkerste sandwich te nemen...(mississippiclub..hmm) ;-)

Datum
Naam Marco
Reactie Vandaag hebben we hier geluncht. Het was erg lekker. Er is een uitgebreide kaart met allerlei luxe sandwiches, salades, soepen, bagels.

Ik was gegaan voor de Soho, een sandwich met pastrami, mosterddressing, sla, avocado en spekjes. Erg lekker en zeg maar gerust een goed belegd broodje!

Alice had het broodje met tonijnsalade, niet geproefd, maar Alice vond het erg lekker.

Waar de Blonde Pater ook bekend om is, is de koffie. We namen beide een Latte Macchiato. Heerlijke 'snoep' koffie!

Wij komen zeker nog eens terug! Wil nog wel eens een salade of de noedelsoep proberen....

Datum
Naam jammie
Reactie sinds de blonde pater helemaal verbouwd is, met mooie serre en veel ruimte, heb ik nooit meer lang hoeven wachten op broodjes en koffie... en ze blijven allebei de lekkerste van heel nijmegen!

Datum
Naam jacco
Reactie Niet alleen de lekkerste broodjes, maar hier verstaan ze echt het vak hoe je met liefde goede koffie in alle soorten maakt. Gemiste kans als je niet geweest bent dus absoluut het bezoeken waard!

Datum
Naam Roos
Reactie jammer ellen! maar ik zou niet opgeven als ik jou was. you live and learn en zo ook het personeel bij de blonde pater. in het voorjaar komen allemaal nieuwe mensen werken in de horeca in nijmegen en die moeten allemaal hun draai zien te vinden. Natuurlijk maakt dat niet goed voor geen verse sla en zand ertussen! maar je moet er niet meteen vanuit gaan dat dat altijd zo is. klachten worden doorgegeven en worden serieus genomen. je kan ook altijd naar de manager vragen als je niet tevreden bent met de manier waarop je behandeld wordt. Loui is erg correct!

Datum
Naam ellen
Reactie De Blonde Pater is niet meer zoals het geweest is! Afgelopen week was ik er met een vriendin. We bestelden beide een salade met een wit en een bruin broodje. Helaas maakte de bediening/keuken een fout door 2 witte broodjes te geven en de dressing op de salade te vergeten. Oke kan gebeuren denk je dan, maar als dan blijkt dat de sla mix niet vers is (!!!) en er ook zand op de sla zit dan is er toch iets goed mis! Helaas kon er van t personeel ook geen excuses af! Dus maar snel afrekenen en niet meer terugkomen. Ik ben toch veel beter gewend jammer Gelukkig zijn er tegenwoordig in Nijmegen genoeg andere plekken om lekker te lunchen.

Datum
Naam Hans Blom
Reactie de lekkerste espresso/lekkerste cappucino wist u dat ze agelopen weekend in bern op de 8e plaats v/d wereld zijn geeindigt topsport bij de blonde pater bedankt Roos !! de notenboer van de achterhoek

Datum
Naam Marit
Reactie heerlijke salades, mighty mighty mushroom bijv., broodjes, koffie en gezellige ambiance, een aanrader!!!

Datum
Naam ongeduld
Reactie maar wel de traagste!

Datum
Naam Suzanne
Reactie En de lekkerste koffie!