Afhaalcentrum Oost Java

Soort Diverse Afhaal/Bezorg zaken
Naam Afhaalcentrum Oost Java
Straat Graafseweg 40
Postcode
Plaats Den Bosch
Telefoon 0617233167
Fax
Email oostjava@hotmail.com
Informatie Vrijdag hier voor het eerst wat gehaald. Ik kende eigenlijk geen afhaal tokos meer in Den Bosch. Vroeger zat Toko Iboe op de Zuiderpassage en Poetri Solo in de Karrenstraat. Nu Dus Oost Java aan de Graafseweg.

Deze keer niet de typische bakjes waar je rijst en daar bovenop een aantal gerechten krijgt. Een drievaks vak, groot vak voor de rijst (of nasi, bami) en 2 aparte vakjes voor 2 gerechten. Meer gerechten komen in losse bakjes.

Er is dus een variant op het menu, een basis van rijst, nasi of bami en 2 gerechten. Andere varianten zijn met sate, ei, etc.

Wij gingen voor de variant van 1 vlees en 1 groenten, a 8,50. Ik ging voor de rijst met pittige kip en pittige boontjes. Ik vroeg nog of het hollands pittig of indo pittig was. Er tussen in ;-), wat wel klopte. Niet erg pittig als je het gewend bent.

Alice ging voor de kerrie kip en milde boontjes met nasi.

Apart erbij nog wat sambal goreng tahoe met peteh bonen.

Bij alle gerechten krijg je wat huisgemaakte sambal, krupuk en atjar.

Het was gewoon lekker! Aardig geholpen. Aanwinst voor Den Bosch, hier gaan we vaker komen! De gerechten lekker op smaak, niet erg pittig maar toch lekker hoor. De huis sambal is wel erg pittig en smaakvol, dus daar maak je het geheel pittig genoeg mee!
Social
 
Door Marco
Datum In 21-4-2014
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE