Afhaalcentrum Fa Waka

Soort Diverse Afhaal/Bezorg zaken
Naam Afhaalcentrum Fa Waka
Straat Willemsweg 72
Postcode 6531DM
Plaats Nijmegen
Telefoon 024 3541960
Fax
Email
Informatie Hier binnenkort eens wat lekkers gaan halen of misschien lunchen met collega's.
Social
 
Door Marco
Datum In 17-12-2008
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Marco
Reactie Nu bezorgen ze dus voortaan wel, helaas niet in Arnhem ;-).

Datum
Naam Marco
Reactie Kees, je zult het toch echt zelf moeten gaan halen, bezorgen doen ze niet.

Datum
Naam Kees
Reactie Telefonisch het .e.e.a besteld. Ruim anderhalf uur later was het er nog niet....

Datum
Naam Arjan Demoet
Reactie Op zoek naar de identieke roti ooit gegeten in mijn jeugd bij een surinaamse vriend heb ik heel wat eet tentjes gehad , Fawaka staat met stip op nr 1 !!
Heel netjes en schoon van binnen en de roti was heerlijk .

Datum
Naam Marco
Reactie Vandaag weer eens bij Fawaka geweest. Deze keer ging ik voor de broodjes en een saoto.

Eerst een broodje kip kerrie. Lekker broodje met ruime hoeveelheid kipkerrie, zuur en kouseband met nog wat sambal. Super lekker.

Daarna een broodje gehaktbal, op z'n surinaams. Lekkere smaak had de bal, gesneden in plakjes. Ook deze met zuur, kouseband en sambal.

Dit zijn pas lekkere broodjes, heel wat beter dan de broodjes kaas en ham!

Daarna de saoto, ook erg lekker. Er zat geen rijst bij, die moet je vast apart bestellen. Voor nu had ik ruim voldoende met die broodjes erbij.

Toppertje!

Datum
Naam Marco
Reactie Eindelijk hebben we dit restaurant eens bezocht. De wekelijkse lunch buiten de deur werd dus Fawaka in Nijmegen. Een collega van marketing had me op deze zaak gewezen.

Het zit in een multi-culti straatje met van alles er om heen. Van binnen ziet het er erg trendy uit, echt een hip tentje. Hoge tafels met makkelijke krukken, veel roestvrij staal, voor een surinaams eethuis is dat niet wat ik gewend ben ;-).

De kaart is ruim met verschillende soorten gerechten: broodjes, snacks, rijst, nasi/bami, roti en soep.

Ik koos voor de roti kipfilet en om te proberen een broodje warm vlees erbij. Eelko nam de roti met runvlees en Arnold de nasi met lamsvlees.

Het broodje was lekker van smaak al had het vlees van mij minder vet mogen zijn. De roti was super en erg ruim. Aardappels, kip kerrie, kouseband een eitje en de roti zelf. Daarnaast werd er nog wat zuur gebracht, komkommer en de zeer hete sambal (maar wel lekker).

Erg lekker geluncht!!! Hier gaan we zeker vaker komen, het is wat duurder dan we normaal uitgeven maar moet kunnen af en toe :-). Volgende keer ga ik voor de soto soep en 1 of 2 broodjes erbij.

De gerechten van de anderen waren ook erg lekker, het rundvlees past perfect bij roti en ook het lamsvlees lijkt me een goede combi met roti, wat minder voor nasi (wel bij witte rijst).

Toppertje!!!