Vlees gerechten

Geroosterd Babi Pangang Spek

2-2-2011 - Bezocht: 60 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - China - Oven voorverwarmen op 275C. Vlees in snijden als speklapjes, maar niet helemaal do...... ca. 400 gram mager spek aan 1 stuk (eventueel met zwoerd) ca. 1/2 tl 5-spice poeder 2 fl.....

Daging Smoor

12-11-2010 - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Maak een boemboe van de uien, knoflook en lombok. Verhit de olie in een wok/wadjan...... 400 gr magere runderlappen 1 lombok, zonder zaadjes 3 teentjes knoflook 5 sjalotten 1 .....

Biefstuk in Oestersaus

18-8-2010 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - China - Meng oestersaus, sesamolie, ketjap en maizena en eventueel een drupje water en marine...... 250 gram ossehaas in dunne reepjes 4 el oestersaus 1 el sesamolie 1 el ketjap manis 1 .....

Krokant vlees met knoflook

3-2-2010 - Bezocht: 37 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Maak van de geperste knoflook, cayenne, ketoembar een marinade en marineer het vlees ...... 500 gram mager spek (eventueel met zwoerd) 1 tl ketoembar 3 tenen knoflook, geperst 3 t.....

Babi Lombok Ketjap

16-11-2009 - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Stamp knoflook, sjalot, peper en gember fijn in vijzel/keukenmachine. Bak het vlee...... 500 gram magere speklappen, dus met zo min mogelijk vet, in stukjes 5 sjalotten, fijngeha.....

Chorizo met champignons en spinazie

8-11-2009 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Verhit de olijfolie in een grote braadpan en fruit hierin de ui en knoflook glazig. V...... 3 el olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, gesnipperd 250 gram chorizo, éé.....

Caraibische stoofpot

21-10-2009 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Antillen+Caraibben - Bestrooi het vlees met zout en peper en haal het door de bloem. Verhit 2 el olie in e...... 600 gram runderstoofvlees, in blokjes bloem zout en peper 5 el olijfolie 2 uien, fijng.....

Vlaams stoofvlees

12-10-2009 - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Bestrooi het vlees met bloem. Smelt wat boter in een koekenpan en bak het stoofvlees ...... 500 gr. runder stoofvlees in grote dobbelstenen 200 gr. uien, in halve ringen 1 el worce.....

Amerikaanse Ribs

26-9-2009 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Amerika - De spare ribs goed schoonspoelen de knoflook en uien en gember fijnsnipperen en in e...... 1Kilo spare ribs vers van de slager 1 liter cola 1/2 liter water 2 uien 2 tenen knofl.....

Italiaanse varkenshaasje

9-4-2009 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Wikkel de katenspek ruim om de haasjes en zet ze vast met een sateprikker. De olie...... 4 varkenshaasjes van ong. 175 gr. 1 potje zongedroogde tomaten op olie. 150 gram katensp.....

Piquante kapucijnerschotel

31-10-2008 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Fruit ui met spek, dan gehakt rul. Doe peper, knoflook en kerrie erbij. (Ondertussen ...... 1 flinke ui,gesnipperd, 3 ons (gekruide) spekblokjes, 3 ons rundergehakt, 1 pot capucijner.....

Biefstuk uit de oven

29-10-2008 - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Smeer de biefstukken in met de knoflook en zout en peper naar smaak. Smeer het midden...... 2 stukken aluminiumfolie van ca. 30 bij 30 cm 2 biefstukken à 150 gram per stuk 1 teen k.....

Gehaktbrood met paddestoelen

8-10-2008 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Ui, knoflook, paddestoelen en courgette bakken in beetje olie of boter. Breng op smaa...... ca. 500 gram mager rundergehakt ca. 125 gram paddestoelen, fijngesneden 1 teentje knoflo.....

Jamaican Flag

3-10-2008 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Antillen+Caraibben - Fruit de gesneden ui licht, daarna de geperste knoflook ook licht, fruit dan de aarda...... 500 gr. aardappel, 1 groene paprika, 2 uien, 3 tenen knoflook, blikje tomatenpuree,.....

Zuur vlees

14-9-2008 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Marineer het vlees in de azijn, water, jeneverbes en laurier. Zorg dat het vlees hele...... 750 gr. riblappen, in dobbelstenen ca. 500 gr. uien, grof gesneden ca. 4 el boter 4 pla.....

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> 
Home