Vlees gerechten

Gehakt Stroganoff

16-1-2002 - Bezocht: 49 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Smelt een klontje boter in een ruime braadpan. Bak het verkruimelde gehakt even aan. ...... 500 gr rundergehakt 2 wortelen 1 grote ui 1 rode of groene paprika 100 gr champignons .....

Ribeye met aromatische kruiden

15-1-2002 - Bezocht: 46 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Hoofdgerecht - Italie - Olijfolie in schaaltje doen om aubain marie te verwarmen. Verwarm de olijfolie aubain...... 1 dikke ribeye van ca. 750 gram op kamertemperatuur 6 el extra virgin olijfolie 2 sjalot.....

Elzasser Zuurkoolschotel

7-1-2002 - Bezocht: 35 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Zet een dag tevoren de rozijnen in de week in wat kirsch, samen met wat gekneusde jen...... 4 stukken casselerrib (gezouten en gerookt), ong 600gr. 500 gr zuurkool uit het vat 200 .....

Haasbiefstuk met pruimen in saus van blauwe kaas

5-12-2001 - Bezocht: 40 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Ontpit de pruimen, en warm ze op in een flinke scheut van het vocht uit het blikje. ...... 4 haasbiefstukjes (130 gr) zout en peper 25 gr boter 1 eetl olijfolie 80gr danablue (.....

Rundvlees Tataki

26-10-2001 - Bezocht: 47 keer - Doorgestuurd: 30 keer - Bijgerecht - Japan - Verhit de oven voor op 250 C. Wrijf het vlees in met olie and kruid met de peper. Sch...... ca. 900 gram mals rundvlees (ossehaas o.i.d.) 1 el olie 1/4 tl grof gemalen peper 0,8 d.....

Kalfsstoofvlees met paddestoelen en spatzle

2-10-2001 - Bezocht: 42 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Bijgerecht - Amerika - Laat de gedroogde paddestoelen een uur weken in 3 dl koud water. Snijd het kalfsvlees...... 600 gr kalfsstoofvlees 1 ui 3 tenen knoflook 25 gr boter 20 gr gedroogde paddestoelen .....

Lamsbout met knoflook en rozemarijn 2

24-9-2001 - Bezocht: 61 keer - Doorgestuurd: 63 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Vlees droogdeppen en op verschillende plekken insnijden Knoflook met het zout in e...... 1 lamsbout met bot van ca. 3 kg bij elkaar gebonden 4 teentjes knoflook 1 el fijn zeezou.....

Kalfsbiefstuk met Moriellesaus en Risotto

4-9-2001 - Bezocht: 42 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Vlees kruden met peper en zout, insmeren met eiwit en bedekken met bacon. Oven gri...... 4 kalfsbiefstukjes a ca. 125 gram zout en peper naar smaak plakjes gerookte bacon (genoe.....

Sukiyaki

4-9-2001 - Bezocht: 34 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Japan - Bereid de noodles volgens de verpakking. Bak het vlees in wat olie, voeg de tofu e...... 450gr. zeer dun gesneden entrecote o.i.d. (misschien carpaccio) 50 gram bamboescheuten 1.....

Varkensvleesballetjes op een stokje

4-9-2001 - Bezocht: 30 keer - Doorgestuurd: 2 keer - Snack - Japan - Meng champignon, lenteui, vlees, eieren, soja, suiker en mirin in een grote schaal. O...... 3 gedroogde shitakes (geweld in wat water) fijngesneden 4 lenteuitjes fijngesneden 450 g.....

Gemarineerde entrecote

29-8-2001 - Bezocht: 30 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Maak de marinade door de suiker, de ketchup, citroensap, spaanse peper en olie te ver...... 1 eetl bruine suiker 2 eetl ketchup scheutje citroensap wat gedroogde Spaanse peper 2 .....

Knoflook Gegrillde Entrecote

18-8-2001 - Bezocht: 44 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Hoofdgerecht - Amerika - In een pannetje op medium vuur de olie verwarmen en daariin de tenen knoflook tot die...... 1 kopje knoflook tenen d dl goede olijfolie 1 el zwarte peper 1 el verse tijm, gehakt, .....

Rundvlees in port gemarineerd met peterselie dip

25-7-2001 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Voor de saus Doe alle ingredienten in de keukenmachine en mix tot goed gemeng...... 1 entrecote aan het stuk van ca. 600 gram 4 dl port 2 rode uien, julienne gesneden 2 el.....

Gestoofd kalfsvlees met paddestoelen

27-6-2001 - Bezocht: 75 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Italie - Zet een uur van tevoren de gedroogde paddestoelen in een bakje in het hete water te w...... 400 gr mager kalfsstoofvlees in grote dobbelstenen (3 cm) 30 gr pancetta of mager ontbijt.....

Rosticciana van spareribs met olijven

27-6-2001 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Hoofdgerecht - Italie - Hak de spareribs zonodig in de lengte in tweeŽn, of vraag de slager dat te doen. Braa...... 750 gr spareribs 150 gr gezeefde tomaten uit een pak 1 eetl tomatenpuree 2 tenen knoflo.....

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> 
Home