Vis gerechten

Tonijnfilet met tomaten, kappertjes en basilicum

2-2-2006 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 47 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Verhit 3 el olie in een grote braadpan en fruit hierin de ui en knoflook. Blus af met...... 4 tonijnfilets van ca. 2 cm dik 6 el olijfolie 1 grote gehakte ui 2 teentjes knoflook, .....

Gestoomde Jacobsmossel met knoflook gember en chili

20-11-2005 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Voorgerecht - China - Open de schelpen en maak schoon. Meng spaanse peper, gember, sesamolie, knoflook, ...... 6 St. Jacobsmosselen, in schelp 1 spaanse peper, fijngehakt 1 1/2 el vers geraspte gembe.....

Gestoomde Kabeljauw met zwarte bonen

20-11-2005 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - China - Snijd de kabeljauw in het vel wat in en leg op een hittebestendig bord. Bestrooi met ...... 500 gr. kabeljouw met vel 1/2 tl zout 1/2 tl gemalen peper 2 teentjes knoflook, grof ge.....

Makreel met sperziebonen en rijst

12-6-2005 - Bezocht: 164 keer - Doorgestuurd: 141 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Bak de gesnipperde ui en de uitgeperste knoflook in de olie. Voeg de trassi, sambal ...... 1 grote ui 2 eetlepels zonnebloemolie 1 gerookte makreel 1 blikje tomatenpuree 1 teent.....

Gesauteerde mosseltjes met pernod

9-6-2005 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Italie - Verhit de olijfolie in een sauspan en sauteer de ui, bleekselder en knoflook tot het ...... 100 ml witte wijn 50 ml pernod 3 eetlepels olijfolie 1 uin, gehakt 2 takken bleekselde.....

Carpaccio van gerookte zalm

25-5-2005 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 54 keer - Voorgerecht - Frankrijk - Gewoon alle ingrediëntenvoor de vinegraitte bij elkaar en opkloppen. Smeer de gefilee...... 600 gr gerookte zalm (b.v: Schotse) olijfolie balsamico citroensap azijn honing zout.....

Garnalen met knoflook uit de oven

25-5-2005 - Bezocht: 730 keer - Doorgestuurd: 231 keer - Voorgerecht - Frankrijk - 1. Zet de oven op 180C. 2. Ontdooi de scampis, pel ze en verwijder eventueel de zwar...... 1 pak scampi’s, ongeveer 28 stuks 100 gr boter 200 ml olijfolie 8 teentjes knoflook, ge.....

Tilapia met groene groente

2-5-2005 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 64 keer - Hoofdgerecht - Italie - Voorbereiding: Haal de sperziebonen en de sugarsnaps/peultjes af. Verdeel de broccol...... 150 gr. sperziebonen 150 gr. sugarsnaps of peultjes 200gr. broccoli 2 bosuitjes 2 teen.....

Thaise mosselen

19-3-2005 - Bezocht: 42 keer - Doorgestuurd: 67 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Verhit een pan goed heet, voeg de mosselen toe, daar bovenop de lenteui, gember, knof...... Ca. 2 kg mosselen, goed schoongemaakt enzo 2 el fijngehakte verse gember 3 lenteuitjes, .....

Geschroeide Tonijnfilet met krieltjes en grote witte bonen

8-1-2005 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Snijd de ui en de kruiden fijn. Houd een klein beetje van de kruiden apart en doe de ...... 1 stuk dikke tonijn van ca. 300 gram 450 gram krieltjes (zo'n zak voorgekookte) 1 bosje .....

Gegrillde Zwaardvis

13-5-2004 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Japan - Meng soja, knoflook, sake en mirin. Marineer de vis hierin. Verwarm de bbq of gril...... 6 zwaardvis steaks, ca 2,5 cm dik 4 teentjes knoflook, geperst ca. 4 cm gember, geraspt .....

Tilapia visschotel

27-4-2004 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 28 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Pel en snipper de sjalotten. Wrijf de tomaten met het vocht door een zeef. Snijd de v...... 9 sjalotten 1 blik gepelde tomaten (400 gr.) 500 gr. Tilapiafilet 2 eetlepels citroens.....

Zuurkoolschotel met kabeljauw

27-4-2004 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Verwarm de oven voor op 200 graden. Spoel de vis af, dep ze droog met keukenpapier en...... 4 kabeljauwfilets á 150 gr. Peper en zout 125 ml. Witte wijn 6-8 kleine tomaten 500 gr.....

Jumbogarnalen in knoflook

26-4-2004 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 33 keer - Bijgerecht - Spanje - ♦Maak de aïoli 2 dagen van te voren : pers de knoflook, meng met wat zeezout to...... •85 gr. boter •2 el olijfolie •8 grote jumbo- of tijgergarnalen •1 tl paprikapoeder •8.....

Scampi Diabolique

22-12-2003 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 106 keer - Voorgerecht - Nederland - Verwarm de oven voor op 190°C. Pel de scampi, geef met een scherp mesje een sneetj...... 20 grote scampi 2 vlees tomaten, ontveld, en in stukjes gesneden ½ dl. tomatensap olijf.....

<< 1 2 3 4 5 6 7 >> 
Home