RECEPT TARTAARSAUS

Dit is de saus voor fish n chips, fris zurig en toch romig. Makkelijk te maken, alleen wat gehak, natuurlijk het lekkerst met zelf gemaakt mayonaise.

Saus gerecht uit Groot Britannie , geschikt voor kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

Foto: Tartaarsaus
  • 4 zoetzure augurkjes, fijngehakt
  • 1/2 bosje platte peterselie, fijngehakt
  • 2 el verse dille, fijngesneden
  • 1 el kappertjes, fijngehakt
  • 1 teentje knoflook, geraspt
  • 1 tl citroensap
  • 2 dl mayonaise
  • zout en grof gemalen peper naar smaak

Bereiding

Alles mengen en minimaal een uurtje laten staan, liever wat langer.

Serveren met fish n chips, lekkerbekje of kibbeling.

Recept 36 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!