RECEPT SOEP VAN TUINBONEN EN SPECERIJEN, VEGETARISCH, VEGANISTISCH EN VEDISCH

Vegetarische gerecht uit Israel voor 2 personen

Ingredienten

  • SOEP VAN TUINBONEN EN SPECERIJEN voor 2 personen vegetarisch, veganistisch en vedisch
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook [weglaten uit vedisch recept]
  • theelepel komijnpoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • theelepel cayennepeper
  • 5 dl water
  • 1 groentebouillontablet
  • 250 gram verse tuinbonen
  • wat citroensap
  • 2 theelepels fijngehakte korianderblaadjes

Bereiding

hapjespan
knoflookpers
staafmixer

Verhit de olie in de pan en bak de geperste knoflook. Strooi er de specerijen bij en laat een min. zachtjes doorbakken.
Blus af met water en voeg de tuinbonen en bouillontablet toe. Laat 15 min. zachtjes sudderen.
Zet er dan de staafmixer op en pureer de soep.
Serveer met de gehakte koriander.

Recept 19 keer bezocht en 9 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!