RECEPT ROZIJNEN WALNOTENBROOD VEGETARISCH, VEGANISTISCH EN VEDISCH

Dit brood is geweldig met allerlei soorten kaas.

Vegetarische gerecht uit Frankrijk , geschikt voor kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • ROZIJNEN WALNOTENBROOD vegetarisch- veganistisch en vedisch
  • 250 gram volkorenmeel
  • 250 gram volkorenbloem
  • ½ zakje gist
  • 2 theelepels zeezout
  • 2 bekers lauw water
  • 50 gram blauwe rozijnen
  • 50 gram witte rozijnen
  • 50 gram gehakte walnoten

Bereiding

kom
bakplaat

Maak van de ingrediënten een soepel deeg dat je afgedekt in een kom, een uur laat rijzen.
Wrijf de bakplaat in met olie.
Kneed het deeg nog een keer door en verdeel in twee porties. Rol die uit in de vorm van twee broden. Leg die op de plaat en laat de broden in een dichte oven een ½ uur rijzen. Zet daarna de oven aan op 200 graden en bak de broden in 40 min af.

Recept 22 keer bezocht en 2 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!