RECEPT ROERBAKGROENTEN MET MISO

Recept van Wagamama.

Groente gerecht uit Japan voor 2 personen

Ingredienten

  • 1 el witte misopasta
  • 1 el chili olie
  • 1 tl shichimi togarashi
  • 160 gram boontjes (of kouseband)
  • 1 spaans pepertje, fijngesneden
  • 1 wortel dun gesneden
  • gekookte rijst voor 2 personen
  • grof gesneden koriander, handjevol
  • 1 el olie
  • 1-2 teentjes knoflook, geperst
  • 2 tl bloem

Bereiding

Kook de wortel en boontjes tot beetgaar, ca. 5 minuten. Zet weg in ijswater.

Los de bloem op in een beetje water.

Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook een paar seconden, voeg de groenten en spaanse peper toe en zet het vuur hoger.

Meng chili olie, miso en shichimi met 250 ml heet water. Voeg toe aan groenten en breng aan de kook. Roer het bloemmengsel er door en serveer met de rijst. Garneren met koriander.

Recept 42 keer bezocht en 5 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!