RECEPT PITTIGE SALSA

Deze salsa is erg lekker over de mexicaanse omelet met nacho cheese of over tofu. vegetarisch en veganistisch.

Vegetarische gerecht uit Mexico , geschikt voor op of bij de barbecue.

Ingredienten

  • PITTIGE SALSA
  • 1 ui
  • 2 tomaten
  • klein gedroogd pepertje
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • mespuntje geraspte nootmuskaat
  • mespunt kaneel
  • 1 dl water
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels olijfolie

Bereiding

wok

Verhit de olie in de wok en fruit de gesnipperde ui goudbruin, voeg de knoflook uit de pers toe. Dan mogen de in stukjes gesneden tomaat, tijm, nootmuskaat en kaneel er bij. Maal het pepertje in de vijzel voordat je het toevoegt. Blus het af met water en laat 15 min. zachtjes pruttelen met de deksel op de pan. Zet het gas dan uit en voeg de suiker en citroensap toe. Doe de salsa in een kom en laat afgedekt een uur rusten.

Recept 13 keer bezocht en 35 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!