RECEPT PINCHOS MORUNOS 2

Nog een recept voor deze lekkere spiesjes uit Spanje

Tapas+Mezze gerecht uit Spanje , geschikt voor op of bij de barbecue.

Ingredienten

  • 400 gr. varkensvlees, in blokjes van 1x1 cm
  • 1 tl oregano
  • snufje chilipoeder
  • snufje komijn
  • snufje paprika
  • snufje korianderpoeder
  • sap van 1 citroen
  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • 4 el olijfolie
  • peper en zout naar smaak

Bereiding

Meng alle kruiden, olie, sap en knoflook.

Marineer het vlees hier minimaal 1 uur in.

Rijg het vlees aan de stokjes en rooster of bak tot ze gaar zijn.

Serveer lauwwarm met stokbrood.

Recept 19 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 3 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 3 van 10
Reactie is al een oeroud recept, zallen jullie wel ergens hebben over geschreven.

grz john