RECEPT PEKINGEEND MET PANNEKOEKJES

Dit is een heel simpel recept, we gaan uit van een pekingeend van de toko die al ontbeend is en alleen nog verwarmt hoeft te worden en een krokant vel moet krijgen. Bij Kwong Chow in Arnhem kun dit gerecht eten, echt super!

Gevogelte gerecht uit China voor 4 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen, kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

Foto: Pekingeend met pannekoekjes
  • 1 pekingeend uit de diepvries van de toko (of van een restaurant)
  • 1 pakje chinese pannekoekjes, diepvries toko
  • 1 potje hoisinsaus
  • je favoriete chilisaus
  • 1 komkommer, in dunne reepjese
  • 4 lenteuitje, in dunne reepjes

Bereiding

Verwarm de pannekoekjes en leg tussen 2 borden om ze warm te houden.

Doe wat saus in 2 bakjes om naar smaak te gebruiken.

Verdeel de komkommer en lenteui op een bordje.

Rooster de eend in een hete oven tot het vel krokant is, snij dan in dunne reepjes.

Serveer meteen en maak aan tafel je eigen pannekoekrolletjes met wat saus, stukjes komkommer en lenteui en eend.

Recept 39 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!