RECEPT PARMEZAANSE PETERSELIE AARDAPPELEN

Groente gerecht uit Amerika voor 2 personen

Ingredienten

  • 3 grote aardappelen
  • 1/2 kopje geschaafde verse parmezaanse kaas
  • 2 el bloem
  • 2 el gedroogde peterselie
  • 1 tl zout
  • 1 tl peper
  • 2 el boter

Bereiding

Verhit de oven voor op 180 C. Schil de aardappen en snijdt die in plakken van ongeveer 2 cm. Smelt de boter in een ovenschaal. Combineer bloem met de kaas, zout, peper en peterselie in een plastic zak (ruime zak), voeg de aardappelschijven toe aan de zak en schud goed om tot de aardappelen goed bedekt zijn. Doe de aardappelen in een laag in de ovenschaal en rooster 30 minuten, daarna omdraaien en nog 25 minuten.

Recept 13 keer bezocht en 2 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 7 obv 2 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 6 van 10
Reactie Zal op zich heel lekker zijn, maar ik kan me niet voorstellen dat plakken aardappel van 2 centimeter dik in minder dan een uur gaar zijn. Ik zou zeggen, snij ze 1 centimeter dik en voeg ook nog bv. een scheutje kippenbouillon toe, dan zal het beter lukken.

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Ik heb dit vandaag eens geprobeerd met overschotten van aardappelen, en ik moet zeggen, slecht is anders!