RECEPT MANGOCHUTNEY, VEGETARISCH, VEGANISTISCH EN VEDISCH

Vegetarische gerecht uit India

Ingredienten

  • MANGOCHUTNEY uit vedische kookkunst vegetarisch-veganistisch- vedisch
  • 1 grote groene mango
  • 1 verse spaanse peper
  • 1 theelepel geraspte verse gember
  • 2 theelepels zout
  • 2 theelepels suiker [indien gewenst]
  • 2 eetlepels verse muntblaadjes

Bereiding

Schil de mango en snijd het vruchtvlees er in repen af en schraap de rest van de pit. Snijd de repen in stukjes. Maal ze daarna met de andere ingrediënten in een keukenmachine [of stamp tot pulp in een vijzel]. Serveer het in een klein schaaltje bij de maaltijd of gebruik het door een gerecht.

Recept 16 keer bezocht en 6 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!