RECEPT GERASPTE AARDAPPEL MET KNOFLOOK EN SERRANO

Heerlijke snack of deel van tapas maaltijd. Het meeste werk is het raspen.

Tapas+Mezze gerecht uit Spanje , geschikt voor kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • 500 gr. geraspte aardappel
  • 100 gr. serranoham, fijngesneden
  • 1 teen knoflook, gehakt
  • 2-4 el olijfolie
  • zout en peper naar smaak

Bereiding

Zorg dat de aardappel in luciferhoutjes dikte zijn geraspt.

Meng de aardappels met de ham en knoflook en eventueel zout en peper.

Bak in kleine porties en druk deze goed plat in de pan, als een soort rosti. Mooi goudbruin en meteen serveren, dan blijven ze nog lekker krokant.

Recept 19 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie een variatie is de aardappelsnippers in serano plakjes rollen en zo opdienen