RECEPT GARNALENTOOST MET KORIANDER

lekker hapje voor op een feestje (32 stuks)

Tapas+Mezze gerecht uit Amerika

Ingredienten

  • 500 g rauwe garnalen, gepeld, zwarte ader verwijderd
  • 8 lente-uitjes, gehakt
  • 1 stengel sereh, gehakt
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 eiwit
  • 1 el olie
  • 1 el vers korianderblad, gehakt
  • 1 el vissaus
  • 2 tl chilisaus
  • 1 tl citroensap
  • 8 sneetjes oud brood zonder korst
  • olie voor het bakken

Bereiding

1. Verwerk garnalen, lente-ui, sereh, knoflook, eiwit, olie koriander,
sauzen en citroensap in een keukenmachine tot een egale massa
2. besmeer het brood dik met het garnalenmengsel en snijd elke snee in 4
driehoekjes
3. verhit 1-2 cm olie in een pan en bak hierin de stukjes brood 2-3
minuten met de besmeerde kant omlaag. Draai ze om en bak ze in 1 minuut
goudbruin en knapperig. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

Eet smakelijk!!!

Recept 20 keer bezocht en 3 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!