RECEPT FUSILI MET GEHAKT EN GEITENKAAS

Recept voor pasta met geitenkaas en gehakt.

Pasta gerecht uit Italie voor 2 personen

Ingredienten

  • 200 gr rundergehakt
  • 1 sjalot
  • 2 eetl tomatenpuree
  • 150 gr Fusili
  • 1 eetl basilicum
  • 1 dl crème fraîche
  • 50 gr geitenkaas
  • boter

Bereiding

Kook de spirelli in kokend water met zout en een klontje boter.
Smelt een klontje boter in een koekenpan. Fruit de gehakt met de fijngehakte sjalot en roer de tomatenpuree erdoor. Voeg de fijngeknipte basilicum toe en de crème fraîche. Goed doorroeren en een paar minuten laten pruttelen. De geitenkaas in blokjes snijden, bij de saus doen en laten smelten.
Giet de spirelli af. Leg ze op de borden en schep de saus erover.
Lekker met sla erbij.

Recept 21 keer bezocht en 42 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 7,7 obv 13 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 6 van 10
Reactie Inderdaad erg makkelijk en simpel te maken.
Het is een ideaal recept voor als je niet veel tijd hebt...

Ik heb eerst maar eens het recept gevolgd en met de ingredienten die er nu opstaan vindt ik het aardig smakeloos.
Dit kan komen doordat ik geitenkaas had met honing erin maar veel zal dat denk ik niet schelen.

Moet echt nog wel het 1 en ander aan toegevoegd worden anders vind ik het een beetje saai...

Maar het is wel goed te eten.

Datum
Naam
Waardering 1 van 10
Reactie saai

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Voor iemand met twee linkse handen in de keuken - zoals ik - een ideaal recept. Zeer eenvoudig te bereiden, snel klaar en bovendien superlekker. Dit lust echt iedereen, ook wie geen echte fan is van geitekaas. Ik heb wel meer tomatensaus en -concentraat toegevoegd om wat meer saus te bekomen.

Datum
Naam
Waardering 6 van 10
Reactie Het ligt misschien eraan dat ik een foutje heb gemaakt maar mijn saus was erg zuur.Ik denk dat ik te veel tomatenpuree erin heb gedaan. Jammer want ik had me er wel op verheugd! Volgende keer beter.

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Lekker snel een heerlijke pasta op tafel!! Smaakte goed.

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Alweer 6 keer gegeten! Dit maal gemaakt met pesto in plaats van basilicum. En met feta in plaats van geitekaas. Dit smelt niet en wordt dus ook niet zo draderig. echt een maaltijd die ik altijd in huis heb!

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Echt heerlijk! Gisteravond gegeten, en het was makkelijk te maken! Maar dat vind ik meestal met pasta gerechten.

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Heerlijk gerecht en makkelijk te maken. Inderdaad een teentje knoflook maakt het extra lekker.

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Het was superlekker, alleen ik heb feta gebruikt in het recept. Maareh... spirelli? Dat bestaat niet. Ik heb me rotgezocht, haha. Waarschijnlijk bedoel je fussili. Toch lekker!

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie met een teentje knoflook erbij net wat scherper van smaak. top recept als je niet zo'n zin hebt om te koken en snel wat wil eten

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Super recept! en als je niet van geitenkaas houdt dan is brie een goede tweede keus...

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie ik had geen inspiratie om wat te maken voor mijn vader een broertjes. en ik kwam dit gerecht tegen. het was idd erg snel klaar. en mijn pa heeft me wel een paar keer gezegd dat het eten heerlikjk was ik had alleen ipv spirelli tagiatelli ook lekker. morgen maak ik het voor mijn huisgenoten

groetjes elies

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Zeer lekker en makkelijk!
Op 10 min maak je een lekkere saus!
Gewoon goed