RECEPT DIJONNAISE SAUS

Recept voor lekkere mosterdsaus met room.

Saus gerecht uit Frankrijk voor 2 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 2 flinke el dijonnaise
  • 1 sjalot, gesnipperd
  • 1 tl boter
  • 1 dl kippenbouillon
  • 1 dl room

Bereiding

Smelt de boter op middelhoog vuur en fruit de sjalot tot mooi zacht geworden, voeg dan de bouillon toe en kook op laag vuur tot ca. de helft in.

Voeg dan de mosterd toe en roer tot goed opgenomen. Zet het vuur wat lager en voeg de room toe. Goed roeren.

Als het te dik blijft eventueel nog wat room toevoegen of water.

Varieer de hoeveelheid mosterd naar smaak.

Lekker met een gegrillde kipfilet, frietjes en een salade.

Recept 24 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!